Campionate

Curg ofertele pentru Moruțan: „Va fi anunţat în câteva zile ca împrumut” + Interes pentru alt român

Olimpiu Moruţan, Foto: Instagram

Articol de Daniel Scorpie  —  vineri, 15 iulie 2022

Olimpiu Moruţan (23 de ani), mijlocașul lui Galatasary, este cerut, sub formă de împrumut, de Sivasspor și AEK Atena, însă și Copenahaga stă cu ochii pe el. Grecii l-ar mai vrea și pe Dennis Man (23 de ani).

Moruțan n-a convins deloc în primul sezon la Galatasaray, dar nu duce lipsă de oferte. În fiecare săptămână apare o propunere pentru mijlocașul român. După ce transferul la Ankaragucu nu s-a mai concretizat, presa turcă a dezvăluit interesul unei alte echipe din Super Lig. 

Și Sivasspor, clasată pe locul 10 în sezonul trecut, îl dorește pe fostul jucător de la FCSB. „L-am cerut pe Moruţan, va fi anunţat în câteva zile ca împrumut”, a anunțat optimist antrenorul Riza Calimbay, citat de cotidianul Fanatik.

Negocieri pe trei fronturi pentru Moruțan

Nu e însă singura ofertă primită de Galata pentru jucătorul transferat în 2021 cu 4,1 milioane de euro. Gazzetta.gr scrie despre faptul că AEK Atena l-ar avea în atenție și încearcă să-l ia sub aceeași formulă, împrumut cu opțiune de cumpărare. 

Avantajul e că acolo ar evolua în cupele europene, echipa la care a jucat și Nedelcearu încheind pe 3 campionatul trecut. Altă sursă susține că FC Copenhaga ar mai face o tentativă de a-l aduce pe Olimpiu după cea de anul trecut, campioana Danemarcei dorind mai întâi să-l vadă și în câteva amicale înainte de a veni cu o propunere concretă.

Interes și pentru Dennis Man

Grecii ar mai fi pus ochii pe un alt „tricolor”: Potrivit aceleiași Gazzetta.gr, AEK a contactat-o pe Parma pentru Dennis Man, atacant aflat în recuperare după o accidentare la gleznă. 

3 goluri și 5 assisturia reușit Olimpiu Moruțan la Galatasaray în sezonul trecut

În cazul său e greu de crezut că italienii vor negocia ceva pentru un titular incontestabil, mai ales că și suma vehiculată pentru un transfer definitiv ar fi de doar 5 milioane de euro.

VIDEO. Ce se întâmplă cu Olimpiu Moruțan: „E un blocaj, nu știe engleză!”

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.