Liga 1

Decizie inexplicabilă » Cine apără poarta celor de la CS Universitatea Craiova în meciul cu Sepsi

FOTO: Facebook @UCVOficial

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 15 iulie 2022

Mirko Pigliacelli (29 de ani) este titular în poarta celor lui CS Universitatea Craiova la meciul cu Sepsi, deși s-a înțeles cu gruparea italiană Palermo. 

Clubul oltean a bătut palma cu Palermo în privința transferului lui Pigliacelli, pentru suma de 150.000 de euro. Laszlo Balint a luat o decizie surprinzătoare și l-a trimis pe italian din primul minut al meciului cu Sepsi. 

Pigliacelli, titular în CS Universitatea Craiova - Sepsi 

David Lazar (30 de ani), înlocuitorul firesc al lui Pigliacelli în poarta lui CSU Craiova, a suferit o accidentare ușoară în cantonamentul din Austria și nu poate evolua astăzi. 

Laszlo Balint nu a avut încredere în moldoveanul Denis Rusu (30 de ani), rezerva de astăzi, și riscă din primul minut cu goalkeeperul italian. 

Decizia este una periculoasă, în condițiile în care Mirko încă nu a efectuat vizita medicală la viitoarea echipă. Mai mult, prezența în meciul cu Sepsi înseamnă că portarul italian nu va mai putea juca în acest sezon la altă echipă în afara de Palermo.

140 de meciuriare Pigliacelli la CSU Craiova în 4 sezoane

Pigliacelli va rămâne în amintirea fanilor olteni cu mai multe reușite. E primul jucător din istoria Ligii 1 care a strâns 3.600 de minute pe durata unui sezon (2020/21). Italianul are și un gol pentru CS Universitatea, reușit în februarie 2019, într-un eșec 2-3 cu FCSB

Echipele de start din CS Universitatea Craiova - Sepsi Sf. Gheorghe

CS Universitatea Craiova: Pigliacelli - Căpățînă, Papp, Screciu, Vătăjelu - Al. Crețu, Al. Matei - Roguljic, Baiaram, A. Ivan - Koljic 
Rezerve: D. Rusu - Martic, Găman, Sala, Nistor, Vînă, Gustavo, Cîmpanu, Markovic 
Antrenor: Laszlo Balint 

Sepsi: Niczuly - Ninaj, Bălașa, Mitrea, A. Dumitrescu - Dimitrov, N. Păun, I. Gheorghe, M. Ștefănescu - Bărbuț, Al. Tudorie 
Rezerve: Began - R. Ispas, D. Ciobotariu, D. Renta, Jonathan Rodriguez, Damascan, G. Dragomir, Rondon 
Antrenor: Cristiano Bergodi

VIDEO DEZBATEREA ZILEI, 15 iulie » Cine va câștiga titlul de campioană în noul sezon de Liga 1?

>

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.