Campionate

Noapte de coșmar pentru Hulk » A ratat avionul, după ce a stat 4 ore la controlul antidoping: „Nu puteam să fac! Am slăbit 6 kile, am băut 30 de litri de apă!”

Hulk/ foto Imago Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 15 iulie 2022

Hulk (35 de ani), atacantul lui Atletico Mineiro, a trăit o noapte de coșmar la meciul din Cupa Braziliei cu Flamengo, scor 0-2. Pe durata partidei, brazilianul  a pierdut 6 kilograme din cauza deshidratării.

După meci, acesta a fost nevoit să meargă la testele antidoping, unde a întâmpinat alte probleme. A plecat abia după 4 ore și a ratat avionul echipei.

Hulk, seară de coșmar după un meci din Cupa Braziliei

Hulk a povestit prin ce a trecut și susține că ar fi băut 30 de litri de apă la testele antidoping, din cauza deshidratării.

„De când sunt la Atletico Mineiro n-am fost atât de deshidratat. Am pierdut 6 kilograme, a fost foarte obositor, epuizant. Am început meciul cu 97 de kg și l-am terminat cu 91.

La testele antidoping m-am prăbușit. Am stat acolo 4 ore. Am băut 30 de litri de apă. Dar am avut și probleme, nu reușeam să urinez. Până la urmă s-a rezolvat. În final, tot ce voiam era doar să plec acasă”, a spus Hulk, potrivit Marca.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.