Liga 1

Mateiu a văzut alt meci: „Două șuturi, două goluri! Dimitrov a dat din greșeală” + declarații bizare despre VAR

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 16 July 2022

CS Universitatea Craiova și Sepsi au remizat, scor 2-2, în prima rundă a noului sezonv din Liga 1. Alexandru Mateiu (32 de ani), mijlocaș eliminat în minutul 87 după consultarea VAR, crede că rezultatul este nedrept.

Alexandru Mateiu a fost protagonist în prima fază decisă de VAR în fotbalul românesc. A văzut direct cartonașul roșu, pentru o intrare cu talpa pe glezna lui Nicolae Păun. Mijlocașul oltenilor a oferit declarații bizare după meci. 

Alexandru Mateiu, după CS Universitatea Craiova - Sepsi

„Meritam să câștigăm astăzi! Sepsi a avut două ocazii și a dat două goluri. Mie mi-a trecut mingea printre picioare, ziceai că e de ping-pong, de tenis. 

Dimitrov a dat o centrare greșită, n-a vrut să dea acolo, și Damașcan a dat gol. Așa-i fotbalul, imprevizibil. Poate am căzut, n-am mai fost concentrați de la 2-0. Avem lot bun, putem câștiga campionatul”, a spus Alexandru Mateiu, la Orange Sport. 

7-6în favoarea lui Sepsi a fost raportul ocaziilor de gol

Mateiu s-a contrazis și cu privire la faza în care a văzut cartonașul roșu: „Nu știu dacă trebuia să fiu eliminat, eu m-am dus direct pe minge. Nu a fost intensitate mare, el a jucat în continuare. Dar mă bucur că avem VAR. Dacă a dat roșu, înseamnă că așa a fost. S-au uitat atâția oameni la fază”. 

M-am bucurat că am dat două goluri, dar sunt foarte trist că s-a terminat egal. Păcat, am condus cu 2-0. De mâine trebuie să vedem unde am greșit, ce trebuie să schimbăm. Se întâmplă, am intrat pozitiv, pregătit și s-a văzut. Nu se știe niciodată, așa e viața de fotbalist.

Pot să plec, pot să nu plec, vedem ce se întâmplă. Nu știu, sunt foarte multe voci, nu se știe. După un sezon bun, e normal să se intereseze cluburi de mine. Acum sunt aici la Craiova. Mai un an de contract, dar depinde, dacă vine ceva bun pentru club și pentru mine, e greu să rămân
- Gustavo

VIDEO DEZBATEREA ZILEI, 15 iulie » Cine va câștiga titlul de campioană în noul sezon de Liga 1?

>

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.