Liga 1

Primul meci, primele probleme! Ilie Poenaru: „Asta e țara în care trăim!”

FOTO: Facebook @uta1945arad

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 16 iulie 2022

FC Argeș a învins-o pe UTA, scor 2-0, în prima etapă a sezonului de Liga 1. Ilie Poenaru (45 de ani), antrenorul arădenilor, a recunoscut superioritatea adversarilor, dar a găsit și o serie de explicații pentru rezultat. 

Ilie Poenaru dă vina pe oboseală și pe lipsa de omogenitate, dar le promite fanilor că fața echipei se va schimba în rundele următoare.

Ilie Poenaru, după FC Argeș - UTA 2-0

„Un meci slab din partea noastră. Trebuie să felicităm FC Argeș. Scorul putea să fie mai mare. Nu ne-am prezentat cum ne-am dorit. Dacă suntem bărbați trebuie să acceptăm, să lucrăm mai mult săptămâna viitoare. Am primit goluri foarte ușor, lipsă de sincronizare, lipsă de reacție.

Când începi meciul cu 1-0, gol primit în minutul 1, te afectează din punct de vedere mental. Asta e viața, nu vreau să caut scuze, alibiuri, dar faptul că ți se accidentează doi jucători cu o zi înaintea meciului...

Am făcut 8 ore cu autocarul. Asta e țara în care trăim, nu avem autostrăzi.. Asta e, nu mai caut nicio scuză. Ei au fost mai proaspeți. Se vede o lipsă de omogenitate, lipsă de prospețime. Vom face schimbări”, a spus Ilie Poenaru la Orange Sport.

Am stat de vorbă cu jucătorii după meci și le-am spus ce vreau. Dacă pleacă Miculescu nu ne mai îndeplinim obiectivele? E important pentru noi, nu se pune problema să plece acum
- Ilie Poenaru, antrenor UTA

Citește și alte știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.