Liga 1

Marian Copilu, trimis la FC Argeș - UTA pentru a rezolva transferul: „E normal să îmi doresc un pas înainte!”

Marian Copilu, în dreapta imaginii / FOTO: Captură TV @Digi Sport 1

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 16 July 2022

FC Argeș a învins-o pe UTA, scor 2-0, în prima etapă a sezonului de Liga 1. Alexandru Ișfan (22 de ani), mijlocașul piteștenilor, a fost urmărit din tribune de reprezentanții celor de la CS Universitatea Craiova. 

Alexandru Ișfan este una dintre principalele ținte ale oltenilor în această perioadă de mercato. Marian Copilu, oficialul lui CSU Craiova, a fost prezent în tribunele arenei „Nicolae Dobrin” și a urmărit evoluția mijlocașului din disputa cu UTA.

Copilu a asistat la meci împreună cu Ilie Dumitrescu și cu Jean Vlădoiu, președintele celor de la FC Argeș.

Alexandru Ișfan, urmărit de CS Universitatea Craiova

După meci, Ișfan a fost întrebat despre intersul clubului oltean. A recunoscut că ar fi un pas înainte în carieră, dar nu a oferit detalii despre stadiul negocierilor. 

„Mă bucură aceste lucruri. E normal să îmi doresc un pas în față în carieră. Dar acum sunt la FC Argeș, muncesc în continuare. Doar așa pot ajunge mai departe. Nu știu dacă mă vor lăsa. Dacă e momentul oportun, vom vedea”, a spus Alexandru Ișfan la Orange Sport.

Interesul lui CSU Craiova pentru Ișfan fusese dezvăluit la începutul lunii iunie de Gigi Becali: „Am o înțelegere cu Mihai Rotaru. Mi-a transmis că îi vrea pe Dawa și pe Ișfan, iar eu să nu mă interesez de ei”.

3 goluria înscris Alexandru Ișfan în sezonul trecut de Liga 1. Mijlocașul este cotat la 600.000 de euro potrivit Transfermarkt

Citește și alte știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.