Liga 1

Keșeru, luat în vizor după debutul la UTA: „Dacă nu dă gol, zici că nu joacă, nu îl vezi”

Claudiu Keșeru

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 16 iulie 2022

Claudiu Keșeru (35 de ani) a debutat la UTA în prima etapă a noului sezon de Liga 1, în înfrângerea cu FC Argeș, 0-2.

Basarab Panduru, fostul internațional, a comentat prestația atacantului de la UTA și a remarcat protestele lui Claudiu la adresa colegilor săi, atunci când pasele destinate lui nu își atingeau ținta.

Basarab Panduru a analizat debutul lui Keșeru la UTA

„Keşeru a atins mingea prin minutul 30 prima dată. Până atunci, l-a certat şi pe antrenor, a certat şi vreo doi jucători. Ok, eşti Keşeru, dar nu ştiu dacă ajuţi cu ceva UTA cu atitudinea asta.

Cu mâinile pe sus, că ţi-o dă ăla greşit. Asta a fost marea problemă a lui Keşeru în ultimul timp. Dacă nu dă gol, zici că nu joacă, nu îl vezi. Nu vine la un-doi, nimic”, a declarat Basarab Panduru la Orange Sport.

Explicațiile lui Ilie Poenaru după Argeș - UTA 2-0

Ilie Poenaru, antrenorul UTA-ei, dă vina pe oboseală și pe lipsa de omogenitate, dar le promite fanilor că fața echipei se va schimba în rundele următoare.

„Un meci slab din partea noastră. Trebuie să felicităm FC Argeș. Scorul putea să fie mai mare. Nu ne-am prezentat cum ne-am dorit. Dacă suntem bărbați trebuie să acceptăm, să lucrăm mai mult săptămâna viitoare. Am primit goluri foarte ușor, lipsă de sincronizare, lipsă de reacție.

Când începi meciul cu 1-0, gol primit în minutul 1, te afectează din punct de vedere mental. Asta e viața, nu vreau să caut scuze, alibiuri, dar faptul că ți se accidentează doi jucători cu o zi înaintea meciului...

Am făcut 8 ore cu autocarul. Asta e țara în care trăim, nu avem autostrăzi.. Asta e, nu mai caut nicio scuză. Ei au fost mai proaspeți. Se vede o lipsă de omogenitate, lipsă de prospețime. Vom face schimbări”, a spus Ilie Poenaru la Orange Sport.

Citește și alte știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.