Liga 1

Ghinion teribil pentru Rapid » Mutu, forțat să efectueze 3 schimbări în prima repriză

FOTO: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 16 July 2022

Adrian Mutu (43 de ani), antrenorul Rapidului, a fost nevoit să efectueze 3 schimbări în prima repriză a derby-ului „feroviar” cu CFR Cluj.

Adrian Mutu a trebuit să abordeze meciul de la Cluj fără Rareș Ilie, plecat ieri în Franța, pentru a efectua vizita medicală la Nice, dar și fără căpitanul Cristian Săpunaru, suspendat.

Ghinioanele s-au ținut lanț pentru giuleșteni și în primele 45 de minute ale disputei din Gruia.

Rapid, 3 accidentați în meciul cu CFR Cluj

În minutul 11, Mutu l-a pierdut pe Jakub Vojtus, singurul vârf veritabil de pe foaia de joc. Slovacul a părut să aibă probleme la gleznă, după o contră pusă în fața lui Ciprian Deac, și a fost înlocuit cu Romario Moise. 

La capătul primei jumătăți de oră, Claudiu Belu-Iordache a acuzat probleme musculare. În locul lui a intrat Florin Ștefan, la debutul oficial pentru giuleșteni. 

Moise s-a accidentat și el la coapsa stângă în minutul 36, în urma unui duel cu Muhar. A părăsit terenul șchiopătând și a fost înlocuit cu Alexandru Ioniță II. 

Regulamentul prevede că fiecare formație are dreptul la 5 înlocuiri într-un meci. Schimbările trebuie efectuate în doar 3 momente de întrerupere sau la pauză. În acest caz, Mutu mai putea introduce jucători noi doar la pauză, dar nu a făcut-o.

VIDEO Victor Angelescu promite: „Să fie clar: reinvestim toți banii primiți pentru Rareș Ilie!”

>

Citește și alte știri din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.