Liga 1

Cum l-a surprins Mutu pe Gică Popescu în meciul cu CFR: „Eu nu aș fi făcut asta” + „Jocul a fost slab”

+23 Foto
Gică Popescu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 17 July 2022

CFR Cluj - Rapid 1-0, în prima etapă a sezonului de Liga 1. Gică Popescu, fostul mare internațional român, a analizat derby-ul etapei #1 din noua stagiune.

Oficialul celor de la Farul a rămas surprins că Mutu a decis să facă 3 schimbări în prima repriză a meciului cu CFR, din cauza accidentărilor. În Liga 1, echipele pot face 5 schimbări în 3 ferestre diferite pe parcursul meciului. 

Schimbările la pauză nu intră în aceste 3 ferestre, iar Gică Popescu spune că ar fi așteptat pauza și ar mai fi păstrat o fereastră de schimbări pentru repriza secundă.

Gică Popescu, surprins de deciziile lui Adi Mutu

„Ciudat cum s-au accidentat cei 3 în prima repriză. Eu nu aș fi făcut 3 schimbări. Mă așteptam ca pe ultima să o păstreze pentru pauză. 

Și-a asumat un risc uriaș. Eu am crezut că face cea de-a treia schimbare în pauză și nu va fi contabilizată”, a declarat Gică Popescu la Prima Sport 1.

Singurul lucru cu care rămânem este decizia VAR. Meciul a fost slab. S-a acordat 11 metri pe bună dreptate. S-a întâmplat să rateze Albu. Era greu de luat o decizie. Colțescu a luat decizia corectă, pentru că mingea a atins cotul lui Hoban
Gică Popescu

Mutu: „Mă aștept să mai luăm 4-5 jucători”

Mutu a vorbit despre problemele de efectiv de la meciul cu CFR, după cele 3 accidentări din prima repriză, și mai cere transferuri conducerii Rapidului.

Azi am avut în lot 7 jucători U21. După cele 3 schimbări aveam doar copii pe bancă. Era greu să mai fac schimbări, aveam doar jucători neexperimentați. Mai avem nevoie de jucători, mă aștept cât mai repede să luăm 4-5 jucători

- Adi Mutu, antrenor Rapid

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.