Liga 1

Câți fani sunt așteptați la FCSB - U Cluj » Anunțul lui Mihai Stoica: „S-au vândut foarte multe bilete”

Peluza Nord Steaua

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 17 July 2022

FCSB debutează în noul sezon din Liga 1 acasă cu U Cluj, iar roș-albaștrii se așteaptă la o susținere importantă din partea fanilor.

  • FCSB - U Cluj se joacă de la ora 21:30. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV pe DigiSport 1, PrimaSport 1 și OrangeSport 1.

Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB, a declarat că este surprins de numărul mare de bilete vândute de roș-albaștri și preconizează că la ora meciului vor fi aproximativ 15.000 de fani în tribunele Arenei Naționale. 

„Foarte multe bilete s-au vândut (n.r. - la meciul cu U Cluj), mult mai multe decât se vindeau în această perioadă a anului. OK, nu este un meci atractiv, e o echipă nou-promovată, chiar nu interesează pe nimeni în Bucureşti, doar poate pe suporterii lui Dinamo, că sunt înfrăţiţi cu cei ai Universităţii Cluj. 

De regulă, în lună de concediu nu prea veneau oameni. Aveam 3.000 de spectatori la un moment dat şi acum am vândut peste 7.000 online, probabil că mergem în 15.000 de spectatori. E important şi promiţător. E cald, va fi duminică spre luni. Sunt oameni care stau departe de Arena Naţională, de Bucureşti şi vin la meciuri” a declarat MM potrivit orangesport.

Și ultrașii lui Dinamo vor fi prezenți la meci

Nu doar cei de la FCSB vor avea parte de o galerie importantă la meci. Și U Cluj va avea parte de susținători importanți la București, mai ales după ce PCH, galerie înfrățită cu „șepcile roșii”, a anunțat că va fi alături de ardeleni în tribune. 

„Pentru că suntem frați. Astăzi, la ora 17:00, toată lumea în zona Sandrino - Casa Diham Pantelimon, ca de obicei! Mergem alături de frații de la U Cluj la meciul cu FCSB, pe Arena Națională. Mobilizarea!” se arată în comunicatul fanilor dinamoviști.

VIDEO Toni Petrea, optimist înaintea debutului în noul sezon: „Suntem încrezători. Sper să începem cu o victorie”

>

Citește alte știri din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.