Liga 2

Antrenorul lui Dinamo, acuze la adresa foștilor jucători: „Au altă atitudine la noile echipe, asta mă face să îmi pun semne de întrebare” + „Câinii” au anunțat pe ce stadion vor juca

Ionel Augustin (dreapta), antrenor secund Dinamo

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 17 iulie 2022

Ionel Augustin, antrenorul secund de la Dinamo, îi acuză pe foștii jucători ai echipei, după ce aceștia au semnat cu alte echipe. Fostul jucător al „câinilor” se întreabă ironic de ce aceștiau și-au schimbat atitudinea la noile echipe.

Augustin a oferit exemplul lui Cosmin Matei, ajuns la Sepsi. Mijlocașul a marcat în primul meci în tricoul covăsnenilor, în Supercupa României, câștigată cu CFR Cluj, scor 2-1.

Ionel Augustin îi acuză pe foștii jucători de la Dinamo

„Toată lumea spune că la Dinamo nu au fost jucători de valoare și au retrogradat echipa. Dar văd că toți și-au găsit echipe bune. Cosmin Matei joacă foarte bine. A dat gol împotriva lui CFR Cluj la primul meci la Sepsi.

Parcă e alt jucător. Parcă la Dinamo nu avea aceeași atitudine. Și nu e numai cazul lui. Mă face să îmi pun multe semne de întrebare acest lucru. Oare de ce?”, a declarat Ionel Augustin, potrivit Fanatik.

Ionel Augustin: „Jucăm în continuare pe stadionul Dinamo”

„Sunt bucuros că vom juca în continuare pe stadionul Dinamo și vreau să îi mulțumim pe această cale domnului președinte Ionuț Popa. 

Din informațiile pe care le avem, cred că vom putea juca în Ștefan cel Mare până în septembrie-octombrie, chiar noiembrie, dacă demolarea va începe pe la finalul anului sau din primăvară”, a spus Ionel Augustin, potrivit sursei menționate.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.