Liga 2

Andrei Burlacu și-a găsit echipă după despărțirea de FCSB » A apucat să debuteze

Andrei Burlacu (25 de ani) va evolua în următorul sezon la divizionara secundă Concordia Chiajna.

Articol de Ionel Luţan  —  Sunday, 17 July 2022

Andrei Burlacu (25 de ani) va evolua în următorul sezon la divizionara secundă Concordia Chiajna. Mijlocașul a debutat în meciul amical pierdut contra lui Metaloglobus, scor 1-3.

Andrei Burlacu este un alt pariu neconfirmat al lui Gigi Becali. Mijlocașul adus de la CSU Craiova, într-o tranzacție care i-a mai implicat pe Mamut și Vînă, a evoluat doar trei meciuri la prima echipă în stagiunea trecută, fără să marcheze sau să ofere vreo pasă de gol. 

Andrei Burlacu, transfer la Concordia Chiajna

Andrei Burlacu a fost fotbalistul cu cel mai mic salariu de la FCSB, doar 36.000 de euro anual. Nu a reușit să se impună, iar finanțatorul vicecampioanei i-a permis să își caute echipă.

Cu trei săptămâni înaintea startului sezonului din Liga 2, Burlacu a bătut palma cu Concordia Chiajna, una dintre favoritele la promovarea în Liga 1.

Burlacu a mai fost împrumutat la formația ifloveană și în sezonul 2020/2021. De această dată va fi 100% jucătorul ilfovenilor.

4,67a fost media notelor lui Andrei Burlacu în cele trei meciuri jucate pentru FCSB sezonul trecut

Ianis Zicu a primit și alte întăriri în această vară. Mijlocașul central Mihai Constantinescu (19 ani) a fost împrumutat de la Petrolul. Fundașul stânga Sorin Bușu (32 de ani), ultima dată la FCU Craiova, va evolua și el la formația ilfoveană.

Andrei Burlacu, sub comanda lui Ianis Zicu

Sâmbătă, Concordia a pierdut un meci amical împotriva celor de la Metaloglobus. Andrei Burlacu a debutat sub comanda lui Ianis Zicu.

Concordia Chiajna în amicalul cu Metaloglobus: Chudy – Simion, Palmeș, Maric, Bușu, Pațurcă, Codrea, Mih. Constantinescu, Llullaku, Negoi, Ndiaye 
Au mai jucat: Chesneau – Dumancic, Ghimfus, Ad. Voicu, Cocoș, Alexandrescu, R. Zamfir, Andr. Burlacu 
Antrenor: Ianis Zicu

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.