Liga 1

Gigi Becali, anunț în direct la TV: „Îmi dau 5 milioane de euro pentru Darius Olaru. Oamenii au venit la mine acasă”

Darius Olaru // foto: Facebook @ FCSB

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 17 iulie 2022

Gigi Becali (64 de ani) a anunțat că ar fi primit o ofertă de 5 milioane de euro pentru mijlocașul ofensiv Darius Olaru (24). Latifundiarul solicită mai mulți bani. 

Gigi Becali a dezvăluit în această seară, la doar câteva ore înainte de primul meci al sezonului pentru FCSB, duelul cu U Cluj, că a primit o ofertă de 5 milioane de euro pentru Darius Olaru.

Gigi Becali: „Fără 7 milioane de euro nu îl dau pe Olaru. Mi-au oferit 5”

„Vă spun adevărul. Au venit oamenii la mine acasă, am negociat. Am cerut 8 milioane, ei au oferit 5. Am spus că fără 7 milioane nu îl dau. Acum rămâne să vedem.

Ce club îl vrea? Asta nu pot să vă spun. Vă pot spune doar ce depinde de mine, adevărul meu. Au zis că au venit să negocieze. L-aș da cu 7,5 milioane, dar oferta lor e de 5.

Nici pe Olaru nu l-aș fi vândut dacă nu erau probleme cu războiul, cu astea... am început să bag bani de la mine, am 5 milioane de euro bani dați”, a afirmat Becali la emisiunea „Liga DigiSport”.

Internațional român de seniori, cu 6 meciuri în prima reprezentativă, Olaru este evaluat de site-ul de specialitate Transfermarkt la 6 milioane de euro.

El a fost cumpărat de FCSB de la Gaz Metan în ianuarie 2020, în schimbul a 600.000 de euro. De atunci a jucat 84 de meciuri pentru echipa roș-albastră, în care a înscris 17 goluri și a pasat decisiv de 17 ori.

Gigi Becali, „înțepătură” în direcția Rapid

În cadrul aceleiași intervenții, Gigi Becali „i-a înțepat” pe conducătorii Rapidului, care au invocat confidențialitatea atunci când au fost întrebați despre suma de transfer implicată în transferul lui Rareș Ilie la Nice.

Chestionat despre Olaru, Becali a început prin a spune că „la mine e confidențial. Știți ce înseamnă confidențial? Mă ascund”. Ulterior, a oferit detaliile menționate anterior.

Nu-mi permit să comentez despre confidențialitatea oamenilor. Eu sunt cuminte, ce, pot să fiu împotriva confidențialilor? Pe mine m-ar fi ambiționat dacă ar fi fost mai bogat Rapidul decât mine. Dar nu e. 

Nu mă interesează de ei. Plus că am o relație bună cu Șucu, e om de calitate. Nu a zis el că e confidențial.

- Gigi Becali, patron FCSB

Mai multe știri din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.