Liga 2

Doi refuză să joace la Dinamo! Unul se dă lovit înaintea amicalelor, celălalt nu s-a mai prezentat la antrenamente

FOTO: Imago

Articol de Eduard Apostol  —  duminică, 17 iulie 2022

Bulgarul Antoni Ivanov (26 de ani) se dă lovit în timpul meciurile amicale pe care le dispută Dinamo, iar Marco Ehmann (21 de ani) refuză să se mai prezinte la antrenamente.

Dinamo speră să îi aibă la antrenamente de săptămâna viitoare pe Andrei Marc și Ovidiu Horșia. Aceștia sunt de acord să se pregătească alături de „haită”, apoi să negocieze contracte cu conducerea grupării din Ștefan cel Mare.

Ivanov și Ehmann nu mai vor la Dinamo

Totuși, dinamoviștii nu au motive de bucurie prea mari cu trei săptămâni înainte de startul campionatului în Liga 2. Lotul este subțire numeric și calitativ, iar „câinii” vor mai pierde doi jucători importanți.

Antoni Ivanov va fi trimis să se antreneze separat, conform informațiilor GSP, întrucât bulgarul a refuzat să mai joace în partidele amicale! Cu toate că mijlocașul de 26 de ani s-a pregătit la Săftica în fiecare zi a ultimelor săptămâni, el nu vrea să mai evolueze în meciurile de verificare până când nu se lămurește situația sa și a clubului. 

„Nu vrea să se accidenteze, atât timp cât nu este clar ceea ce se va întâmpla cu el. Spune că-l doare ceva la spate, vinerea, după ce se pregătește toată săptămâna”, au declarat dinamoviștii. Bulgarul se va pregăti de azi separat la Săftica, nu alături de ceilalți coechipieri.

N-a primit banii, „auf wiedersehen”

În ceea ce-l privește pe Marco Ehmann, fundașul român de 21 de ani născut în Germania nu a evoluat în ultimul amical, cu FCSB 2 A Clinceni (1-3). El nu se va mai prezenta la antrenamente. 

„Nu a primit banii solicitați, așa cum dorea, până pe 15 iulie. A transmis că nu va mai veni. Dinamo suferă enorm pe postul de fundaș central, în condițiile în care au început să apară tot mai multe accidentări și la fotbaliștii laterali”, au mai transmis ”câinii”. 

În mod normal, Ehmann mai are contract încă doi ani cu Dinamo, dar și el și-a manifestat intenția de a părăsi clubul, din cauza a numeroase nemulțumiri.

VIDEO Neluț Roșu: „Nu regret că am semnat cu Dinamo”

>

Citește și alte știri despre Dinamo:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.