Liga 1

În loc de 3-0, cum voia Gigi, au fost 3 schimbări la pauză în FCSB - U Cluj

+35 Foto
Sorin Șerban, FCSB // foto: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 17 July 2022

Cu aproximativ 3 ore înainte de FCSB - U Cluj, patronul gazdelor, Gigi Becali, spunea că se așteaptă la scorul de 3-0 la pauză. În schimb, tabela a arătat 0-1, iar vicecampioana a efectuat 3 schimbări între reprize!

„Mă aștept la 3-0 la pauză, ca să odihnim jucătorii pentru Conference League. La asta mă aștept de la echipa asta. Asta vreau!”, a spus Gigi Becali la „Liga Digi Sport”, cu puțin mai mult de 3 ore înaintea duelului de pe Arena Națională.

Trupa lui Erik Lincar, nou-promovată, i-a dat calculele peste cap. U Cluj a condus la pauză în casa FCSB-ului, 1-0, cu gol Adrian Bălan în prelungirile reprizei.

În loc de 3-0 cum voia Gigi, au fost 3 schimbări la pauză în FCSB - U Cluj

Ca să răspundă scorului și a întoarce soarta jocului, FCSB a făcut 3 schimbări la pauză. Au ieșit Sorin Șerban, cu o prestație dezastruoasă, Malcom Edjouma și Andrei Cordea, au intrat Ovidiu Popescu, Adrian Șut și Răzvan Oaidă.

  • Cum a arătat FCSB la începutul meciului: Târnovanu - Crețu, Haruț, Dawa, Șerban - Olaru, Edjouma, Tănase - Cordea, Coman, Oct. Popescu
  • Cum a arătat FCSB la începutul reprizei secunde: Târnovanu - Crețu, Haruț, Dawa, Ov. Popescu - Olaru, Șut, Oaidă - Coman, Tănase, Oct. Popescu

Sorin Șerban, numele-surpriză din primul „11” al celor de la FCSB, a fost titularizat ca urmare a problemelor medicale ale lui Risto Radunovic, titularul de drept pe acel post.

Numai că prestația sa nu a fost deloc inspirată.

Evoluție de coșmar pentru Sorin Șerban

În minutul 3, fundașul stânga transferat de FCSB în 2019 de la Minaur a avut o intervenție grosolană asupra lui Martin Remacle, cu talpa la tibia adversarului, dar „centralul” Marian Barbu și arbitrii din camera VAR l-au iertat de eliminare.

Ulterior, în prelungirile reprizei, la unicul gol validat în prima parte, Șerban a fost depășit. De două ori!

Mai întâi, Ioan Filip l-a driblat elegant, după ce a trecut mingea pe lângă el. Șerban a mai avut o ocazie de a interveni peste câteva secunde, însă nu a reușit să respingă balonul. Același Filip i-a „suflat” mingea și a centrat în fața porții, de unde Adrian Bălan a finalizat cu sânge rece.

FCSB mai avea o soluție pentru postul de fundaș stânga, pe Alexandru Pantea (18 ani).

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.