Liga 1

Basarab Panduru, uluit de ce a văzut în FCSB - U Cluj: „Nu am crezut că pot să spun așa ceva!”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 17 iulie 2022

FCSB și Universitatea Cluj au remizat, scor 1-1, în prima etapă a noului sezon din Liga 1. Basarab Panduru a fost impresionat de prestația formației antrenate de Erik Lincar. 

Panduru a vorbit la superlativ despre strategia adoptată de Erik Lincar. U Cluj a încercat un pressing agresiv pe durata întregii partide și ar fi meritat să câștige din punctul de vedere al expertului Orange Sport. 

Basarab Panduru, impresionat după FCSB - U Cluj: „Bravo, Lincar”

„Nu prea știu cine merita să câștige. Eu cred că U Cluj ar fi meritat. Nu credeam că o să zic că vreodată că sunt impresionat de o echipă într-un debut de campionat. Mi-am propus să las timpul să treacă, să îi văd 6-7 etape, să studiez antrenorii, stilul. 

Dar acum am rămas impresionat! Nu am crezut că pot să văd așa ceva! O nou-promovată să joace asemenea fotbal, din primul până în ultimul minut. Au avut aceeași intensitate. Când am văzut acest debut de meci mi-am zis că o să îi bată FCSB, o să obosească. 

Bravo, Lincar! Am văzut ce trebuie să văd la o echipă de primă ligă”, a spus Basarab Panduru, la „Sport Center”, de la Orange Sport. 

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.