Liga 1

Toni Petrea, iritat de observația reporterului: „De unde știți? Întrebați-l pe el!”

+35 Foto
Toni Petrea, antrenor FCSB // foto: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 17 iulie 2022

Toni Petrea (47 de ani), antrenorul lui FCSB, a analizat meciul cu U Cluj, încheiat la egalitate, scor 1-1. 

„A fost un joc mai puțin reușit. Am făcut destul de multe greșei și în prima repriză, și în a doua, pe final, când puteam fi taxați pe contraatac. Sunt lucruri pe care le discut cu jucătorii, le cer să fim mult mai atenți. 

Trebuia să fie concentrați până la final, adversarul a avut 2-3 ocazii de a marca. Rezultatul nu mă mulțumește, dar trebuie să mă gândesc mai mult la evoluția noastră, care, de ce să nu recunosc, nu a fost pe placul meu. Trebuie să ne schimbăm atitudinea față de joc, față de adversari, altfel vom avea probleme”, a afirmat Petrea în începutul intervenției. 

Toni Petrea, antrenor FCSB, după remiza cu U Cluj: „Nu a funcționat jocul ofensiv”

„Nu văd ca defensiva să fie punctul sensibil. Am încercat să punem presiune pe adversar, ne-am expus pe final și puteam fi taxați pe contraatac. Trebuie să remediem lucrurile astea. 

Poate a contat și lipsa lui Radunovic, am vrut să începem cu jucători pe posturile lor firești, nu am vrut să mai schimb, precum la pauză, când am fost forțat de evoluția lui Șerban să-l înlocuiesc cu Ovidiu Popescu. Mergem înainte.

Am cerut să jucăm mult mai repede, ceea ce n-am făcut în prima repriză, să surprindem adversarul. Am avut oportunități bune de marca, și o bară prin Ianis, dar nu am reușit. Jocul ofensiv nu a funcționat în această seară”, a adăugat antrenorul vicecampioanei. 

Când reporterul i-a adus în vedere că Florin Tănase ar fi fost deranjat de modificările gândite de antrenor, Petrea a fost vizibil deranjat și a răspuns: „De unde știți că era supărat pe schimbări? Întrebați-l pe el, nu știu despre așa ceva”.

Am comunicat tot timpul cu arbitrul de rezervă, îmi spunea ce se verifică la momentul respectiv. Cu arbitraj VAR nu știu ce am mai putea comenta.

Asta e politica clubului, cu jucători cu potențial, care pot crește și fi vânduți. La orice echipă ar mai fi nevoie de jucători. Depinde ce poți aduce, pe ce posturi. 

Dawa a avut o evoluție bună, nu prea multe greșeli.

- Toni Petrea, antrenor FCSB

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.