Liga 1

Gigi Becali, autocritică în direct: „Și eu idiot! I-am dat salariu de 15.000 de euro, că altfel nu venea”

+35 Foto
Denis Haruț, primul din stânga // foto: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 18 iulie 2022

Gigi Becali (64 de ani), patronul FCSB, nu l-a menajat pe Denis Haruț (23), integralist pe postul de fundaș central în meciul cu U Cluj, scor final 1-1.

Împrumutat între februarie și iunie la FC Botoșani, Denis Haruț a revenit la FCSB și a fost titularizat în chiar primul meci al sezonului, acasă, cu U Cluj.

Evoluția fundașului bănățean, notată cu 6 în Gazeta Sporturilor, nu l-a impresionat pe patronul echipei, Gigi Becali, care s-a autocaracterizat drept „idiot” pentru că i-a oferit lui Haruț un salariu de 15.000 de euro lunar.

Gigi Becali, după FCSB - U Cluj: „Și eu idiot, i-am dat 15.000 de euro lui Haruț”

„Auzi, și eu idiot! Îi dai unui copil 15.000 de euro salariul, că altfel nu vrea să vină. Du-te, mă, stai acolo la Botoșani!”, a afirmat Becali la emisiunea „DigiSport Special”.

Latifundiarul îl mențioase și anterior pe Haruț: „Am zis că e fotbalist. De unde? Vine mingea și îi e frică să o dea stânga-dreapta”.

Denis Haruț, fost internațional U21, a fost cumpărat de FCSB în februarie 2021 în schimbul a 660.000 de euro, dar nu a reușit să se impună ca titular în formația roș-albastră, pentru care a jucat doar de 25 de ori.

Mai multe știri despre FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.