Liga 1

Dumitru Dragomir, despre Rapid: „Are lot de locurile 1-3, aproape peste FCSB, dar a făcut o mutare anapoda”

4 dintre cei 5 jucători transferați de Rapid în această vară: Andrei Ciobanu, Valentin Costache, Paul Iacob și Florin Ștefan. Al cincilea este Damien Dussaut // foto: Facebook @ FC Rapid 1923

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 18 iulie 2022

Dumitru Dragomir (76 de ani) a opinat că Rapid are lot suficient de bun pentru o clasare pe podium, deși antrenorul echipei, Adrian Mutu, a solicitat transferuri în repetate rânduri. Fostul președinte al LPF consideră că giuleștenii au greșit când au renunțat la Adrian Bălan.

Una caldă, alta rece. Dumitru Dragomir apreciază lotul Rapidului, pe care-l consideră „de locurile 1-3”, dar caracterizează drept „anapoda” decizia de a renunța la Adrian Bălan.

Atacantul în vârstă de 32 de ani a plecat liber de la Rapid și a semnat cu U Cluj, pentru care a marcat duminică seara pe Arena Națională, la 1-1 cu FCSB

Dumitru Dragomir: „Rapid are lot de locurile 1-3, dar a greșit cu Bălan”

„Spun că Rapid are lot aproape peste Steaua. Cu CFR, Rapid avea pe bancă niște jucători... pe Sefer, jucător trăsnet! Nu știu dacă Steaua are 2-3 jucători mai buni. Rapid are lot de locurile 1-3, rețineți.

Dar cum au putut să-i dea drumul golgheterului echipei? Este între primele 3 vârfuri de atac din țară. Știe să-și facă meseria. Cu niște mijlocași buni în spate, ieșea golgheter la Rapid anul acesta! 

N-am înțeles politica Rapidului, de ce a fost îndepărtat. Nu știu cine face politica acolo, dar a început să o facă anapoda”, a afirmat Dragomir la Pro Arena. 

Cum a arătat Rapid în prima etapă din Liga 1, la 0-1 cu CFR Cluj

  • Echipa de start: H. Moldovan - Belu-Iordache, D. Grigore, P. Iacob, J. Morais - Pănoiu, Crepulja, Al. Albu, V. Costache - Vojtus, A. Ciobanu 
  • Rezerve: Drăghia, Dussaut, Ignat, Sefer, Al. Ioniță II, Fl. Ștefan, R. Moise, D. Iordache, Despa

Mai multe știri din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.