Liga 1

Gigi Becali, resemnat în cazul ofertei pentru Darius Olaru: „Nici măcar un telefon n-au mai dat oamenii după meciul de aseară”

+35 Foto
Darius Olaru, în dreapta // foto: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 18 iulie 2022

Gigi Becali (64 de ani), patron FCSB, este resemnat cu ideea că nu va primi oferta dorită pentru Darius Olaru (24), de 7 milioane de euro. 

Duminică seara, cu câteva ore înainte de FCSB - U Cluj 1-1, Gigi Becali a anunțat că a primit o ofertă de 5 milioane de euro pentru Darius Olaru. Latifundiarul a precizat că așteaptă cel puțin 7 milioane de euro în schimbul mijlocașului central, dar oferta dorită n-a mai venit.

Iar Becali nici nu crede că va veni, după prestația lui Olaru din FCSB - U Cluj, notată cu 6 în caseta tehnică din Gazeta Sporturilor.

Gigi Becali, resemnat în cazul ofertei pentru Darius Olaru

„Am primit ofertă de 5 milioane pe Olaru, dar oamenii n-au mai venit deloc astăzi. Nici măcar un telefon n-au mai dat. Cred că au plecat: «du-te, dom'ne, ești nebun? Nu dăm niciun ban pe ăsta».

Vine mingea la el și crede că-l așteaptă lumea. Băăă, demarcă-te, du-te, paseaz-o, fă mișcare pe teren!”, a spus Becali la Pro Arena. 

Ce a declarat Gigi Becali înainte de FCSB - U Cluj 1-1, despre oferta pentru Darius Olaru 

Au venit oamenii la mine acasă, am negociat. Am cerut 8 milioane, ei au oferit 5. Am spus că fără 7 milioane nu îl dau. Acum rămâne să vedem. 

Ce club îl vrea? Asta nu pot să vă spun. Vă pot spune doar ce depinde de mine, adevărul meu. Au zis că au venit să negocieze. L-aș da cu 7,5 milioane, dar oferta lor e de 5.

Mai multe știri din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.