Liga 1

Gigi Becali, acces de furie în direct la TV: „Ai 30.000 de euro pe lună! Plimbă-i, mă, și dă-le gol!”

+35 Foto
Gigi Becali

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 18 iulie 2022

Gigi Becali (64 de ani) s-a înfuriat teribil într-o intervenție la TV, după ce a fost întrebat despre meciul dintre FCSB și U Cluj, scor 1-1. 

Gigi Becali și-a păstrat discursul peste noapte. Precum duminică seara, la scurt timp după finalul meciului FCSB - U Cluj, latifundiarul a intervenit furibund la TV, amenințând că vinde toți jucătorii de valoare.

La un moment dat, când analiza jocul, patronul FCSB s-a aprins și a ridicat tonul.

Gigi Becali, acces de furie la TV după FCSB - U Cluj: „Plimbă-i, mă, scoate-le limba!”

„Gândul meu acum este să închid totul, să-mi scot banii și gata. Dai milioane, le pierzi, mai și vine unul și-ți spune că nu poți juca pe stadion, mai vine unul să-i dai bani că nu ești Steaua, mai vine unul și te bagă la pușcărie că dai primă ca să joace corect (n.r. - dosarul Valiza). Păi, pentru ce?

Vând jucătorii cu salarii mari ca să-mi scot banii, apoi ne distrăm. Dar fără banii mei! Pe banii de la televiziune și de la sponsori, dar nu când dă Becali câte 500.000 de euro pe lună. Să le dau bani jucătorilor care mănâncă bătaie de la U Cluj? Nu, tată!”, a afirmat Becali la Pro Arena. 

Ulterior, pe un ton ridicat, Becali a „tunat”: „Dacă vezi că sunt agresivi, atâta minte n-aveți? Pasați mingea, dați-o în spate, la fundașul central. Fac presing? Plimbă-i, mă, un sfert de oră și scoate-le limba, că ești jucător de valoare, cu salariu de 30.000 de euro. 

Plimbă-i un sfert de oră și dă-le gol în minutul 20! Ce cauți să driblezi? Cum să driblezi dacă sunt agresivi cu tine? Ăia, săracii, nu au calitate. Atunci ce au? Agresivitate, fac presing”. 

Mai multe știri despre FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.