Liga 2

Dinamo coboară nivelul » Ce adversare vor avea „câinii” în următoarele două amicale

Dinamo va disputa meciuri amicale împotriva lui CSO Plopeni și SC Popești-Leordeni, ambele formații din al treilea eșalon.

Articol de Ionel Luţan  —  luni, 18 iulie 2022

Dinamo va disputa meciuri amicale împotriva lui CSO Plopeni și SC Popești-Leordeni, ambele formații din al treilea eșalon. 

Dinamo a pierdut toate meciurile amicale disputate în acest an, împotriva unor viitoare adversare din Liga 2. „Câinii” își încearcă acum puterile cu formații aflate la un nivel mai jos. 

Dinamo, amicale cu formații din Liga 3

Alb-roșii au creionat un program cu partide amicale mai accesibile. Astfel, formația antrenată de Iulian Mihăescu va juca sâmbătă, la Plopeni, cu divizionara „C” din localitate, iar miercurea viitoare va primi replica ilfovenilor de la SC Popești-Leordeni.

Dinamo, înfrângeri pe linie în meciurile din această vară:

  • Dinamo - FCSB A Clinceni » 1-3 
  • Dinamo - Concordia Chiajna » 0-1 
  • Dinamo - Unirea Slobozia » 0-5

Ivanov și Ehmann nu mai vor la Dinamo

Bulgarul Antoni Ivanov (26 de ani) se dă lovit în timpul meciurile amicale pe care le dispută Dinamo, iar Marco Ehmann (21 de ani) refuză să se mai prezinte la antrenamente.

Antoni Ivanov va fi trimis să se antreneze separat, conform informațiilor GSP, întrucât bulgarul a refuzat să mai joace în partidele amicale! Cu toate că mijlocașul de 26 de ani s-a pregătit la Săftica în fiecare zi a ultimelor săptămâni, el nu vrea să mai evolueze în meciurile de verificare până când nu se lămurește situația sa și a clubului.

În ceea ce-l privește pe Marco Ehmann, fundașul român de 21 de ani născut în Germania nu a evoluat în ultimul amical, cu FCSB 2 A Clinceni (1-3). El nu se va mai prezenta la antrenamente.

VIDEO Alin Buleică, declarații după încă o înfrângere suferită de Dinamo: „În situația asta, nu avem șanse la promovare”

>

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.