Liga 1

MM îl pune la punct pe Tănase cu date din interior: „De ce n-am pasat, Tase? E prima dată în viața mea când văd așa ceva”

+35 Foto
Mihai Stoica (57 de ani), managerul general al celor de la FCSB, nu e de acord cu declarațiile date de căpitanul Florin Tănase (27 de ani) la finalul remizei 1-1 cu U Cluj.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 18 iulie 2022

Mihai Stoica (57 de ani), managerul general al celor de la FCSB, nu e de acord cu declarațiile date de căpitanul Florin Tănase (27 de ani) la finalul remizei 1-1 cu U Cluj. 

După meciul cu U Cluj, Florin Tănase s-a plâns de lotul subțire al vicecampioanei. A fost taxat imediat de finanțatorul Gigi Becali, iar acum este pus la punct și de managerul general Mihai Stoica. 

Mihai Stoica, mesaj pentru Florin Tănase: „O să îi explic mâine!”

„Nu are nicio noimă ce spune Tănase. Dacă discuția asta era după 10 etape, cu jucători accidentați, înțelegeam. Cum să vorbești de lot la prima etapă? Ce copii avem? A jucat Musi, a jucat Tănasă? Nu are absolut nicio noimă ce spune! Poate să simte orice, dar nu are sens. 

O să îi explic mâine că tot ce a spus nu are niciun sens. Nu de asta am făcut noi 1-1 cu U Cluj, că am avea mulți copii în lot. Atât m-a deranjat, că nu are sens. El e un băiat foarte deștept, dar a spus lucruri fără sens”, a reacționat Mihai Stoica la Orange Sport.

Mihai Stoica, furios pe Florin Tănase: „De ce nu am pasat, Tase?”

Mihai Stoica a dezvăluit că în meciul cu Universitatea Cluj, doar Olaru a alergat mai mult decât fundașii centrali Dawa și Haruț.

„Nu am pasat? De ce nu am pasat, Tase? Nu am pasat că ai ținut mingea, că nu ai alergat. La noi, pe Catapult, în afară de Olaru, care e primul mereu la distanță parcursă, au fost Dawa și Haruț. Asta trebuie să le dea de gândit. 

E prima dată în viața mea când văd la o echipă de la noi ca fundașii centrali să fie pe locul 2 și 3 la distanță parcursă”, a spus managerul general al celor de la FCSB.

VIDEO Florin Tănase trage un semnal de alarmă, după 1-1 cu U Cluj: „Dacă jucăm așa, ne va fi foarte greu în Conference League”

>

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.