Liga 1

Ar fi lovitura verii! Giedrius Arlauskis, dorit cu insistență de o echipă în Liga 1

Arlauskis ar putea reveni în Liga 1 / Sursă foto: GSP

Articol de Vlad Nedelea  —  Monday, 18 July 2022

Nicolae Constantin, antrenorul Petrolului Ploiești, a declarat la ultima conferința de presă că „lupii galbeni” încă mai caută jucători, „doar ceva peste nivelul celor de acum”, cu precădere un portar. Gazeta a aflat numele celui dorit: Giedrius Arlauskis.

După ce l-au ratat pe Silviu Lung, aflat și pe lista CFR-ului, dar care a ales zona arabă, Petrolul țintește sus și l-ar dori pe Giedrius Arlauskis (34 de ani), încă liber de contract după despărțirea de CFR, din septembrie 2021. 

Lituanianul s-a antrenat în iarnă cu FC Voluntari, însă în cele din urmă n-a semnat cu nicio echipă. El n-a mai apărat nicăieri din luna septembrie a anului trecut. 

Arlauskis e o figură inconfundabilă în fotbalul românesc. Portarul din Lituania are 5 trofee de campion cu CFR, unul cu Unirea Urziceni și unul cu FCSB.

Arlauskis și CFR Cluj, despărțire cu scandal

În 2021, Arlauskis a luat hotărârea să plece de la CFR Cluj, după ce președintele și bunul său prieten Marian Copilu a fost îndepărtat din club. Plecat din Gruia, Arlauskis a dat în judecată CFR pentru neplata tuturor salariilor și a câștigat litigiul cu ardelenii, care trebuie să-i plătească 500.000 de euro.

Petrolul și-a prezentat lotul în fața fanilor. Gicu Grozav, cel mai important transfer al ”lupilor”

>

Citește și alte știri din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.