Liga 1

Sergiu Hanca revine în Liga 1 și semnează cu rivala lui Dinamo!

CS Universitatea Craiova este la un pas să obțină semnătura internaționalului Sergiu Hanca (30 de ani).

Articol de Remus Răureanu  —  Monday, 18 July 2022

CS Universitatea Craiova este la un pas să obțină semnătura internaționalului Sergiu Hanca (30 de ani). 

Universitatea Craiova pregătește marea lovitură a perioadei de mercato. Formația patronată de Mihai Rotaru este în negocieri foarte avansate pentru aducerea lui Sergiu Hanca

Oltenii sunt aproape de un acord cu polonezii de la Cracovia. Internaționalul român va sosi în Bănie din postura de jucător liber!

Sergiu Hanca, la CS Universitatea Craiova 

Sergiu Hanca, internațional cu 7 apariții în prima reprezentativă a României, evoluează din iarna lui 2019 la Cracovia, în prima ligă a Poloniei. Mijlocașul s-a afirmat în România chiar la Dinamo, una dintre marile rivale ale oltenilor. A evoluat în Ștefan cel Mare timp de trei ani.

Hanca va fi marea lovitură a lui Mihai Rotaru în perioada de mercato. CS Universitatea Craiova a fost aproape să îl repatrieze și pe Alexandru Mitriță. Extrema chiar s-a pregătit sub comanda lui Laszlo Balint. În ultima clipă a fost deturnat de noua echipă a lui Marius Șumudică, în Arabia Saudită. 

Sergiu Hanca, transferul verii la Craiova

Sergiu Hanca este un fotbalist polivalent și poate acoperi mai multe posturi la Craiova. 

Consacrat ca extremă dreapta, poate evolua la fel de bine și în banda opusă, dar și în poziția de apărător lateral. Cum despărțirea de Gustavo este tot mai aproape, curatat din zona arabă, Hanca ar fi înlocuitorul ideal.

1.000.000 de euroeste cota lui Sergiu Hanca, potrivit transfermarkt

VIDEO Sergiu Hanca a vorbit cu președintele Poloniei: „Mi-a spus că dacă ar face asta ar fi o perioadă mai neagră decât cea de după război”

>

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.