Conference League

Incredibil! Dan Petrescu tremură și înainte de duelul cu semi-profesioniștii din Andorra: „Credeți-mă, va fi foarte greu! E posibil orice”

Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj // sursă foto: captură YouTube @ CFR 1907 Official

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 19 iulie 2022

Dan Petrescu (54 de ani), antrenorul lui CFR Cluj, nu are liniște înainte de „dubla” cu Inter Club d'Escaldes din turul 2 preliminar al Europa Conference League. Turul va avea loc pe 21 iulie, returul pe 27. 

La conferința de presă ce a urmat meciului cu Rapid din etapa 1 a Ligii 1, câștigat de „vișinii” la limită, 1-0, Dan Petrescu a fost întrebat despre „dubla” cu Inter Club d'Escaldes, echipă semi-profesionistă din Andorra. 

„Bursucul” a făcut un apel la prudență, referindu-se în special la meciul retur, găzduit de Inter Club d'Escaldes. Petrescu s-a plâns de deplasarea lungă până în Andorra și de natura sintetică a terenului pe care se va juca partida. 

Dan Petrescu tremură înainte de duelul cu Inter Club d'Escaldes

>

„Va fi o deplasare de 8-9 ore în Andorra, 3 ore zborul până la Barcelona, 3 ore autocarul, plus cât stăm prin aeroport... credeți-mă, va fi foarte greu.

Jucăm pe teren sintetic, a mai pățit-o CFR în Gibraltar. Pe teren sintetic e posibil orice, dacă nu știi nimic...”, a afirmat Dan Petrescu.

Meciul la care se referă „Bursucul” a avut loc vara trecută, manșa tur a duelului cu Lincoln Red Imps din turul 2 preliminar al Champions League. CFR Cluj s-a impus la limită, 2-1, după ce a fost condusă de echipa din Gibraltar.

Mai multe știri despre CFR Cluj: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.