Liga 1

Victor Angelescu a explicat de ce fanii FCSB au primit doar 600 de bilete la derby-ul cu Rapid: „Nu e vorba de frică”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 19 iulie 2022

Victor Angelescu, acționarul celor de la Rapid, a explicat motivul pentru care giuleștenii au decis să le acorde doar 600 de bilete fanilor FCSB la derby-ul din Giulești, după ce inițial aceștia le promiseseră o peluză întreagă roș-albaștrilor.

Deși inițial Rapid anunțase că le va oferi 2.800 de bilete fanilor celor de la FCSB, adică toate biletele disponibile în Peluza Sud a stadionului Giulești, alb-vișiniii au anunțat luni seară că le vor da doar 600 de tichete oaspeților, lucru care l-a înfuriat pe Mihai Stoica. Managerul roș-albaștrilor a acuzat că motivul din spatele acestei decizii este frica.

Angelescu i-a răspuns lui MM, afirmând că în spatele deciziei sunt motive de siguranță, pentru a evita un eventual conflict între cele două galerii.

Victor Angelescu: „Le-am oferit mai puține bilete din motive de securitate”

„Nu ne-am răzgândit, au fost niște discuții între galerii, iar noi ca și club le-am oferit mai puține bilete din motive de securitate. Am vorbit și cu Jandarmeria. După cum știți, stadionul Rapid are tribunele foarte aproape de teren și ar fi fost o problemă destul de mare dacă le-am fi dat o peluză întreagă. 

Era aproape imposibil să nu existe conflicte. Ajungeau repede și la tribuna 0, se intra repede și pe teren și atunci, împreună cu Jandarmeria, noi cei din club am decis să nu facem acest lucru. 

Nu se pune problema să ne fie frică, nu cred că putem să comparăm galeriile. Am jucat pe Arena Națională și le-am dat Peluza Sud toată, 8.000 de locuri. Nu e vorba de frică, pur și simplu din motive de securitate”, a declarat Victor Angelescu la emisiunea „Fotbal Club” pe Digi Sport.

VIDEO Echipa Etapei. Cine sunt cei mai buni jucători din Liga 1 » Bucureștiul fără MVP, după prima etapă din noul campionat

>

Citește alte știri din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.