Liga 2

Ionuț Negoiță, prima reacție după dezvăluirile GSP » Ce spune despre suma pe care ar trebui să o încaseze la vânzarea lui Dinamo

Articol de Viorel Tudorache  —  Wednesday, 20 July 2022

Ionuț Negoiță, fostul finanțator al lui Dinamo, a reacționat după dezvăluirile despre posibile complicații pe axa Ionuț Negoiță - Lotus - Dorin Șerdean.

Omul de afaceri spune că a renunțat la suma de 7,6 milioane de euro pe care ar fi trebuit s-o primească  în momentul în care Șerdean vinde firma Lotus Perfect, cea care deține pachetul majoritar de acțiuni de la Dinamo.

Ionuț Negoiță: „S-a renunțat la datorie”

„Era o creditare care s-a transformat în datorie. Dar în momentul vânzării, noi am renunțat la datorie”, a spus Ionuț Negoiță pentru GSP.ro.

„De Dinamo s-a interesat o agenție de marketing din Grecia"

„Un grup de investitori greci a fost interesat să preia Dinamo, dar a renunțat după ce oamenii au aflat că Negoiță a înregistrat la Registrul Național de Publicitate Mobiliară un contract potrivit căruia ar trebui să primească 38 de milioane de lei, adică 7,6 milioane de euro, în momentul în care Șerdean vinde Lotus Perfect Products SRL”, susțin sursele GSP.ro.

„Prostii! Au fost unii care au întrebat, de la o agenție de marketing din Grecia, care ziceau că pot căuta investitori, dar n-au mai revenit”, spun cei de la Dinamo.

Dorin Șerdean, fostul președinte executiv al lui Dinamo, a preluat în martie 2022 pachetul majoritar al acțiunilor clubului, deținut de Pablo Cortacero. La rândul său, spaniolul a luat acțiunile de la Ionuț Negoiță în 2020.

VIDEO Ionuț Chirilă știe strategia care ar salva Dinamo: „Se poate construi o echipă, există jucători talentați”

>

 Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.