Conference League

Apărare improvizată » Doi titulari ai FCSB-ului nu fac deplasarea în Georgia pentru turul cu Saburtalo

Valentin Crețu a fost criticat de Gigi Becali // foto: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 20 iulie 2022

Valentin Crețu (33 de ani) și Risto Radunovic (30) nu vor face deplasarea în Tbilisi pentru duelul dintre Saburtalo și FCSB din turul 2 preliminar al Conference League.

  • Saburtalo - FCSB se va juca joi, 21 iulie, de la ora 19:00. Partida va fi live pe GSP.ro și în direct la TV pe DigiSport 1 și PrimaSport 1.

Probleme de efectiv pentru FCSB înainte de turul „dublei” cu Saburtalo din runda 2 preliminară a Conference League.

Toni Petrea nu se va putea baza pe fundașii laterali titulari în mod obișnuit: apărătorul stânga, Risto Radunovic, a absentat cu U Cluj și nu va fi apt de joc nici cu Saburtalo, iar fundașul dreapta Valentin Crețu a suferit o accidentare la antrenamente.

Probleme la FCSB: Valentin Crețu nu face deplasarea în Georgia pentru meciul cu Saburtalo

Din informațiile GSP.ro, Crețu a acuzat probleme musculare la coapsă, a efectuat un RMN și a aflat astfel că nu va putea juca joi.

În lipsa celor doi, pe stânga va fi utilizat Ovidiu Popescu, mijlocaș defensiv de meserie, iar pe dreapta există două alternative: Denis Haruț și Florin Achim.

În banda stângă ar fi putut apărea și Sorin Șerban, dar fotbalistul în vârstă de 22 de ani a ieșit din grațiile patronului Gigi Becali după prestația cu U Cluj.

Becali i-a pus pe lista neagră pe Șerban și Crețu 

Latifundiarul a transmis clar că „m-am convins de Șerban, nu-mi mai trebuie”.

Becali l-a trecut pe lista neagră și pe Valentin Crețu: „Am fost avertizat că face greșeli, dar am zis că îmi place de el că aleargă, că muncește, și l-am impus. Dar gata, m-am convins de el. Vine și dă Chipciu cu capul din fața lui, când el doarme. Și nu dă o centrare. Gata, la revedere!”

Ceilalți indisponibili din lotul FCSB-ului sunt fundașul stânga Ionuț Panțîru, plus stoperii Iulian Cristea și Rachid Bouhenna.

Cum ar putea arăta FCSB joi, cu Saburtalo: Târnovanu - Haruț (Achim), Dawa, Tamm, Ov. Popescu - Olaru, Edjouma (Șut), Fl. Tănase - Cordea, Fl. Coman, Oct. Popescu

>

Mai multe știri despre FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.