Liga 1

Fotbalistul dat dispărut în Liga 1, prezentat la echipa lui Dorin Rotariu: „E an centenar, sunt încrezător!”

Gruparea elenă Atromitos, pentru care evoluează și Dorin Rotariu (26 de ani), a anunțat transferul lui Eder Gonzalez (25 de ani), de la Sepsi OSK. Mijlocașul spaniol a semnat un contract valabil trei sezoane. / FOTO: Imago

Articol de Iulian Cuibar  —  miercuri, 20 iulie 2022

Gruparea elenă Atromitos, pentru care evoluează și Dorin Rotariu (26 de ani), a anunțat transferul lui Eder Gonzalez (25 de ani), de la Sepsi OSK. Mijlocașul spaniol a semnat un contract valabil trei sezoane.

Fotbalistul în vârstă de 25 de ani a ajuns în România în urmă cu patru ani și jumătate, la Csikszereda, promovând cu echipa din Miercurea Ciuc în Liga 2. În 2021 a fost transferat la Sepsi Sfântu Gheorghe.

În a doua jumătate a sezonului 2020/21, Eder a avut 23 de apariții pentru covăsneni, cu două goluri și cinci pase decisive, ajungând, cu echipa sa, în preliminariile Conference League.

În sezonul recent încheiat a avut 42 de meciuri în toate competițiile, reușind un gol și trei pase decisive. Cu el în teren, Sepsi a luat Cupa și s-a calificat din nou în Conference League.

Eder Gonzalez, transfer la Atromitos

„Sunt foarte fericit că toate părțile au ajuns la un acord, iar acum pot evolua pentru această echipă. Am vorbit cu noul meu antrenor și m-a făcut să mă simt foarte și încrezător în planurile echipei. 

Știu că în acest sezon clubul își va sărbători centenarul și aceasta este o motivație suplimentară pentru noi toți să facem tot posibilul pentru a face istorie și pe teren. Abia aștept să-i cunosc de aproape pe fanii noștri”, a spus mijlocașul, pentru site-ul oficial al lui Atromitos.

Eder, prezentat la Atromitos

Cu ce rămâne Sepsi din transferul lui Eder Gonzalez

Gonzalez nu a mai revenit la antrenamentele lui Sepsi OSK după vacanța de vară, deși contractul i-a fost prelungit automat, după ce a evoluat în peste 50% din jocuri, în stagiunea 2021-2022, așa cum specifica o clauză din înțelegerea pe care o avea cu trupa lui Bergodi.

În aceste condiții, covăsnenii s-au ales cu o sumă de bani în urma mutării jucătorului în Grecia, precum și cu un procent dintr-un eventual viitor transfer.

VIDEO Marin Barbu despre situația de la Sepsi: „Echipa arată bine. Toată lumea își dorește în play-off”

>

Citește și alte știri din fotbal:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.