Liga 1

Lovitura de imagine încercată de Dinamo » Pe cine au căutat pentru funcția de director sportiv

Dănciulescu și Uhrin, sărbătorind un gol din Dinamo - FCSB 2-1, 16 februarie 2020 / FOTO: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 21 July 2022

Ionel Dănciulescu (45 de ani) a fost contactat de Dinamo pentru a prelua funcția de director sportiv, dar discuțiile nu s-au concretizat.

UPDATE ora 11:00 - Ce spune Ionel Dănciulescu despre interesul lui Dinamo

Contactat astăzi de GSP.ro, Ionel Dănciulescu a dezvăluit că singura discuție pe care a purtat-o cu Dinamo pentru a prelua postul de director sportiv a avut loc în urmă cu 3 săptămâni, și că nu a mai discutat cu reprezentanții clubului din acel moment.

Știrea inițială - Ionel Dănciulescu, dorit la Dinamo

Vlad Iacob a trecut deja la treabă. La doar câteva ore de la numirea în funcție, noul administrator special a anunțat numele noului antrenor, Ovidiu Burcă, iar acum pregătește o nouă lovitură de imagine. 

Ionel Dănciulescu, în acest moment șeful academiei de la CS Dinamo, este dorit la divizionara secundă Dinamo în postul de director sportiv, potrivit Playsport.

„Danciu-gol” a mai ocupat această funcție în trecut, în perioada în care clubul era condus de Ionuț Negoiță, și nu exclude o revenire. 

„Pentru Dinamo o să fiu mereu disponibil, nu există negociere, știți unde sunt, știți unde am jucat și știți că numele meu este legat de acest nume”, a spus Dănciulescu, potrivit sursei citate. 

Vlad Iacob, prezentat la Dinamo: „Deținător al unui masterat în «Football Business» la Johan Cruyff Institute”

Printr-un comunicat postat pe contul oficial de Facebook, Dinamo l-a prezentat pe Vlad Iacob, noul administrator special, miercuri seară.

„Este o onoare să vin la Dinamo, chiar dacă această oportunitate apare într-un moment dificil din istoria clubului. Trebuie să echilibrăm situația financiară în cel mai scurt timp și vreau să le mulțumesc încă o dată suporterilor noștri pentru contribuția majoră, din ultimii ani, la bugetul clubului.

DDB reprezintă cel mai important proiect socios din România și a demonstrat că este un partener esențial pentru club. Sunt încrezător că împreună cu noua echipă vom restarta activitatea clubului pentru a vorbi de stabilitate la Dinamo, de principii sănătoase de football business modern, după modelele de bune practici ale cluburilor din campionatele puternice ale Europei.

Termenul nu înseamnă doar primul <11> anunțat în teren, reprezintă jucători, staff tehnic și administrativ, suporteri, foste glorii și parteneri comerciali pentru că doar împreună, uniți pentru Dinamo, putem reuși! E nevoie de stabilitate, competență și motivație pentru a readuce Dinamo în fruntea fotbalului românesc!", a spus Vlad Iacob.

Deținător al unui masterat în „Football Business„ la Johan Cruyff Institute în parteneriat cu FC Barcelona și absolvent al Academiei de Studii Economice din București, Vlad Iacob a fost votat astăzi, în unanimitate, de Adunarea Generală a Acționarilor Dinamo 1948
- Comunicat Dinamo

VIDEO Neluț Roșu: „Nu regret că am semnat cu Dinamo”

>

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.