Liga 1

Panduru se ia de Tănase: „De ce faci tu pe directorul sportiv? Ai știut unde vii!”

Basarab Panduru îl taxează pe Florin Tănase (28 de ani), căpitanul FCSB care a criticat strategia clubului după remiza cu U Cluj, 1-1, din startul campionatului.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 20 iulie 2022

Basarab Panduru îl taxează pe Florin Tănase (28 de ani), căpitanul FCSB care a criticat strategia clubului după remiza cu U Cluj, 1-1, din startul campionatului.

El a vorbit ca directorii sportivi. Ai ştiut de când ai venit la echipă, ai ştiut ce se întâmplă la echipa asta! Nu cred că ai de ce să faci tu pe directorul sportiv. 

Se cred mai importanţi jucătorii, cei care au fost căutaţi, sunaţi la un moment dat. Uşor, uşor, a înţeles omul că are şi el un cuvânt de spus”, a declarat Panduru la Orange Sport.

Probabil nu avem un lot atât de numeros pe cât ar trebui să fie, multă lume spune de lotul nostru, că e cel mai bun, dar avem mulți copii. Să fim realiști, nu e cel mai bun lot la FCSB. De unde? Suntem puțini!
Florin Tănase, după FCSB - U Cluj 1-1

Gigi Becali: „Florin Tănase e ca și plecat”

Gigi Becali (64 de ani), patronul FCSB, spune că Florin Tănase este „ca și plecat”. GSP.ro a anunțat în exclusivitate că internaționalul român este curtat de echipa chineză Shanghai Port.

Gigi Becali confirmă informația dezvăluită în exclusivitate de Gazeta Sporturilor. Florin Tănase, căpitanul lui FCSB și golgheter în Liga 1 în ultimele două sezoane, este la un pas să prindă un transfer în străinătate.

„Cred că o să plece în 3-4 zile. El deja e ca și plecat. Trei milioane de euro am luat pe el. Acum spun că e făcut 90%, dar 10% nu se știe”, a afirmat Gigi Becali, conform as.ro.

Chinezii de la Shanghai Port, locul 7 în sezonul 2022, sunt dispuși să achite clauza de reziliere a contractului dintre FCSB și Florin Tănase, care se ridică la 3 milioane de euro.

Florin Tănase a început deja formalitățile pentru a obține viza necesară intrării în China. „Crezi că Tănase vrea să plece? Am văzut doar ce a spus Becali, că s-a înțeles, vrea 3 milioane de euro și trebuie să plece Tănase. 

Altfel, tu te duci acolo ca să ce? Să ia FCSB 3 milioane de euro. Cred că pleacă. Dacă acum câștigă 400.000, acolo va lua un milion, îmi imaginez”, a mai spus Panduru.

Florin Tănase, coleg cu fostul star de la Chelsea

Vedeta echipei Shanghai Port este brazilianul Oscar (30 de ani). Fostul mijlocaș de la Chelsea este căpitanul echipei, fiind transferat de la Chelsea în ianuarie 2017, pentru 60 de milioane de euro.

Shanghai Port ocupă locul 7 în China, cu 16 puncte acumulate în 10 etape. Clubul antrenat de croatul Ivan Leko are 2 trofee în palmares: titlul (2018) și Supercupa (2019). A promovat în prima ligă în 2012.

Lider este Wuhan Three Towns, echipa la care evoluează alt fotbalist român, Nicolae Stanciu.

Transferat de FCSB în august 2016 în schimbul a 1,5 milioane de euro, Florin Tănase a cucerit un trofeu alături de echipa roș-albastră, Cupa României în 2020, și a înscris 83 de goluri în 226 de meciuri.

VIDEO » Victor Becali, despre tensiunile dintre Florin Tănase și Gigi Becali

>
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.