Liga 1

Dumitru Dragomir a reacționat după scandalul Tănase - Becali: „ E un fotbalist deținător de creier. Și-a spus punctul de vedere” + Cu cine crede că îl va înlocui FCSB

Florin Tănase

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 21 July 2022

Dumitru Dragomir (76 de ani), fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal, a comentat transferul lui Florin Tănase în China, la Shanghai Port.

Criticat dur atât de Becali, cât și de MM Stoica pentru discursul de la finalul meciului dintre FCSB și U Cluj, scor 1-1, Florin Tănase este aproape de plecarea de la roș-albaștri. 

În direct la emisiunea GSP Live, Dumitru Dragomir a spus că Tănase a exagerat cu declarațiile, dar nu crede că aceste vorbe sunt cauza transferului. De asemenea, fostul șef al LPF consideră că FCSB are deja înlocuitor pentru golgheterul său.

Dumitru Dragomir la GSP Live: „Cine nu poate înțelege fotbaliștii cu personalitate are o problemă în fotbal”

„Nu a plecat în condiții de ceartă, el e ca și băiatul lui Gigi Becali. Gigi l-a omenit cum nu a omenit niciun fotbalist în țara asta. A fost și este un fotbalist bun, cel mai bun de la Steaua (n.r. - FCSB). Gigi Becali a avut grijă de el. E un jucător cu personalitate și deținător de creier. Și-a spus punctul de vedere. 

Trebuia să o lase mai moale, cred eu. Când eram conducător, nici eu nu admiteam să-mi sufle cineva în ciorbă. Sau dacă îmi sufla, îl lăsam să-mi sufle numai mie, nu la toată lumea. Convingerea mea e că Florin Tănase a greșit. 

Dar cine nu poate să înțeleagă jucătorii cu personalitate, nu poate conduce în fotbal. Pierde cel mai bun jucător, dar el poate fi înlocuit cu cineva din lot. Are tinerii aceștia care vin pe turnantă”, a declarat Dumitru Dragomir pentru GSP Live.

>

Florin Tănase, aproape de transferul al Shanghai Port

Chinezii de la Shanghai Port, locul 7 în sezonul 2022, sunt dispuși să achite clauza de reziliere a contractului dintre FCSB și Florin Tănase, care se ridică la 3 milioane de euro.

Florin Tănase a început deja formalitățile pentru a obține viza necesară intrării în China. Plecarea lui Tănase a fost confirmată și de patronul Gigi Becali.

„Cred că o să plece în 3-4 zile. El deja e ca și plecat. Trei milioane de euro am luat pe el. Acum spun că e făcut 90%, dar 10% nu se știe”, a afirmat Gigi Becali, conform as.ro.

Citește alte știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.