Liga 2

Dinamo are un nou sponsor principal! Contract uriaș pentru Liga 2

Dinamo are un nou sponsor principal

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 21 iulie 2022

Dinamo are un nou sponsor principal! Este vorba despre casa de pariuri 888sport, care-i va plăti clubului alb-roșu o sumă comparabilă cu ce primea în Liga 1 de la precedentul partener principal.

Cu câteva săptămâni înainte ca sezonul de Liga 2 să înceapă, lucrurile se mișcă la Dinamo. Noul antrenor principal va fi prezentat astăzi, miercuri a fost numit un nou administrator special, în persoana lui Vlad Iacob, iar clubul alb-roșu s-a înțeles cu o nouă companie de betting pentru a-i fi sponsor principal.

Dinamo are un nou sponsor principal 

Este vorba despre 888.ro, potrivit Fanatik.ro. Dan Giuraniuc, directorul de marketing al lui Dinamo, anunțase anterior la Realitatea Sportivă că noul sponsor principal vine tot din zona pariurilor sportive.

Valoarea contractului ar fi de 250.000 de euro, potrivit Radio Dinamo 1948, în contract fiind stipulate bonusuri pentru eventuala accedere în play-off și promovare în Liga 1.

În comparație, Dinamo primea 350.000 de euro pe sezon, plus bonusuri, de la Unibet, fostul sponsor principal al clubului.

Dinamo va avea un sponsor nou în Liga 2 

888.ro aparține de 888 Holdings, o companie internațională fondată în 1997, cu sediul în Gibraltar, de care aparțin subdomeniile 888sport, 888casino și 888poker.

De-a lungul timpului, 888 a sponsorizat mai multe cluburi de fotbal renumite, precum Sevilla, Birmingham, Nottingham Forest și Middlesbrough.

VIDEO » Ionuț Chirilă, despre strategia care ar salva Dinamo

>

Mai multe știri despre Dinamo: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.