Liga 1

Prizonier la Dinamo » Au refuzat oferta clubului din Liga 1!

Ahmed Bani // foto: Cristi Preda

Articol de Remus Răureanu  —  Thursday, 21 July 2022

Dinamo a refuzat oferta celor de la FC Botoșani pentru Ahmed Bani (19 ani).

Situație incomodă pentru Ahmed Bani, jucător retrogradat în Liga 2 alături de Dinamo.

Promovat de la formația U19 a clubului în 2019, Ahmed Bani nu a reușit să se impună la prima echipă a lui Dinamo, pentru care a înscris un singur gol în 52 de apariții.

Fost internațional U20, Bani a retrogradat alături de Dinamo în Liga 2 la capătul sezonului trecut, dar nu va fi om de bază nici în eșalonul secund.

Dinamo a refuzat oferta lui FC Botoșani pentru Ahmed Bani

Bani ar fi putut reveni în Liga 1, întrucât FC Botoșani a făcut o ofertă oficială pentru el. Numai că Dinamo a refuzat propunerea, din informațiile obținute de GSP.ro. 

Moldovenii nu oferiseră niciun ban acum, dar ar fi lăsat-o pe Dinamo să păstreze 50% dintre drepturile jucătorului, astfel că bucureștenii ar fi primit jumătate din suma de transfer la o eventuală revânzare a fotbalistului.

Cu oferta de la Botoșani refuzată, Bani rămâne „prizonier” la Dinamo. Nu a fost lăsat să plece și nici nu se anunță a fi printre jucătorii de bază ai echipei în sezonul de Liga 2 care va începe pe 6 august.

Ce spunea Valeriu Iftime, finanțatorul de la FC Botoșani, despre oferta pentru Bani

Eu zic că este cea mai bună ofertă pe care o poate primi Dinamo. Trebuie să ne gândim la copil și nu la Dinamo. 

Dinamo este un «vehicul», copilul este cel mai important. «Vehiculul» scârțâie acum. Copilul trebuie să rămână și să joace în Liga 1. Le-am dat niște procente viitoare, înțelegeți? Prin procente viitoare poate juca bine la mine. 

Chiar sunt serios la lucrurile astea. Lasă copiii să-și facă viața și, dacă vor câștiga ceva în viața lor, aduc niște bani la Dinamo. Nu cere bani acum pe ei, că nu dă nimeni. Plus că îi dărâmă situația de acolo, Liga 2, toate astea. 50-50! 

Nu ne jucăm, nu vreau să râd de ei, dar să-l dea pe copil, că dacă nu-l dă acum și mi-l dau la iarnă, n-au făcut nimic.

Mai multe știri din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.