Conference League

Gafe în lanț la FCSB: 4 vinovați la golul înscris de Saburtalo » Unul dintre ei a fost scos la pauză

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 21 iulie 2022

FCSB a terminat în genunchi prima repriză a meciului cu Saburtalo, condusă de georgieni, 1-0, în prima manșă a turului 2 din preliminariile Conference League. 

  • Meciul e televizat de Digi Sport 1 și Prima Sport 1 și liveTEXT pe GSP.ro
  • Returul de la București este programat joi, 28 iulie, de la ora 20:30
  • Dacă trece de Saburtalo, FCSB va da peste cel mai probabil de Dunajska Streda (Slovacia), după ce aceștia s-au impus în deplasarea de la Vikingur (Insulele Feroe), scor 2-0 în prima manșă. Roș-albaștrii ar juca primul meci în deplasare

După o primă repriză cu ocazii pentru ambele echipe, gazdele au terminat în forță meciul. Au deschis scorul în minutul 40 și au mai avut o ocazie mare în minutul 45+3. 

Erori în lanț în defensiva FCSB

Golul marcat de Levan Nonikashvili a venit după o serie de greșeli în defensiva roș-albaștrilor. Primul care a început seria erorilor a fost Denis Haruț. Folosit ca fundaș dreapta, aceasta a stat departe de Guliashvili, nu l-a atacat decisiv și i-a permis acestuia să-i paseze fără probleme lui Nonikashvili. 

De asemenea, nici Cordea, care a venit la dublaj nu l-a presat pe Guliashvili. 

Denis Haruț și Andrei Cordea stau departe de adversar

Apoi Șut și nici Edjouma, cei doi mijlocași la închidere, nu au ieșit în întâmpinare în fața careului, au stat departe de Nonikashvili, iar acesta a putut șuta nestingherit.

Șut s-a întors cu spatele în momentul șutului, a deviat mingea, iar portarul Ștefan Târnovanu a fost păcălit de traiectorie. 

Șut și Edjouma stau departe de  Nonikashvili

Vezi AICI VIDEO cu golul marcat de Saburtalo

Fundașii trebuie să scurteze cât mai mult timpul de recuperare. La cei de la FCSB, fiecare joacă în zona în care își dorește. Nu sunt agresivi, nu găsesc soluțiile cele mai bune
- Gabi Balint, la pauza meciului, în emisiunea „Fotbal Club”, de la DigiSport
 

Edjouma, schimbat la pauză 

Înainte de startul părții secunde, Malcom Edjouma, unul dintre vinovații de la gol, a fost scos. În locul lui a intrat Florinel Coman. 

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.