Conference League

Viktor Orban, premierul Ungariei, a apărut cu fularul lui Sepsi la gât și a fost aplaudat de întreg stadionul » SPP-ul i-a controlat până și pe jurnaliști!

+20 Foto
Viktor Orban, cu fularul la gât / Sursă foto: Iosif Popescu (GSP)

Articol de Vlad Nedelea, Iosif Popescu (video)  —  vineri, 22 iulie 2022

Viktor Orban, prim-ministrul Ungariei, a fost invitatul de marcă de la duelul din Conference League dintre Sepsi și Olimpija Ljubljana, scor 3-1.  Cu fularul covăsnenilor la gât, oficialul maghiar a fost întâmpinat la intrarea în stadion de Laszlo Diosegi, patronul formației din Sfântu Gheorghe.

Apariția lui Viktor Orban pe stadionul din Sfântu Gheorghe a provocat o agitație specifică unei vizite oficiale. Reprezentanții SPP-ului și-au făcut apariția inclusiv la masa presei pentru a verifica echipamentul video și aparatele foto ale fotoreporterilor. Mai mult, pirotehniștii le-au cerut cameramanilor care îl filmau pe politician să le arate întreg conținutul aparaturii, transmit reporterii Gazetei la meciul din turul II al Conference League. 

>

Intrat în stadion, Orban a fost aclamat la scenă deschisă de cei 7.500 de oameni prezenți pe stadion. La meci și-a făcut apariția și Eduard Novak, ministrul Sportului din România.

Sepsi l-a susținut pe Viktor Orban la alegerile din primăvară

În luna aprilie, înaintea alegerilor din Ungaria, Laszlo Dioszegi, patronul lui Sepsi, a recunoscut că speră ca partidul lui Viktor Orban să triumfe, ceea ce avea să se și întâmple. 

„Așa este, îl susținem, dar nu ne implicăm direct. E normal să ne dorim ca partidul dânsului să ia un nou mandat, mai ales că ajutorul primit de acolo pentru infrastructură nu poate fi negat”.

VIDEO Marco Rossi, selecționerul Ungariei, a venit la Sfântu Gheorghe pentru meciul Sepsi - Olimpija Ljubljana

>

Citește și alte știri de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.