Conference League

Reacție „la cald”, după prestația penibilă din Georgia: „Rezultat bun pentru FCSB. Sper să nu mă contrazică MM Stoica”

Roș-albaștrii s-au făcut de râs în Georgia / Sursă foto: Facebook@ FCSB

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 21 July 2022

Robert Niță (45 de ani), fost atacant la Rapid sau Steaua, a analizat, în direct la GSP Live, înfrângerea suferită de FCSB în deplasarea cu Saburtalo, din turul II al Conference League. Fostul fotbalist e de părere că 0-1 e un rezultat bun pentru roș-albaștri având în vedere coordonatele jocului.

  • Dacă ar trece de Saburtalo, FCSB va da peste cel mai probabil de Dunajska Streda (Slovacia), după ce aceștia s-au impus în deplasarea de la Vikingur (Insulele Feroe), scor 2-0 în prima manșă. Roș-albaștrii ar juca primul meci în deplasare

„Am urmărit cu interes meciul. Noi, când auzim că jucăm cu echipe din Georgia, Armenia, Belarus, spunem că totul va fi o formalitate. Uite că FCSB întâmpină mari probleme în această dublă. 

Dacă un spectator neutru se uita la meci, ar fi spus că echipa mai bună și care merita să câștige la o diferență liniștitoare e Saburtalo. E un rezultat bun pentru FCSB, ținând cont că urmează și un retur. Saburtalo a fost net superioară la toate capitolele, merita să câștige mult mai clar. Acest 0-1 ne dă ceva speranțe pentru retur, însă FCSB arată rău, din păcate. Sunt jucători la FCSB fără ritm, fără agresivitate, așteptam mult mai mult de la ei”, a spus Robert Niță, la GSP Live. 

>

Robert Niță: „Cred că la FCSB s-a greșit pregătirea de vară”

Fostul fotbalist a mai spus în intervenția sa că FCSB suferă la capitolul fizic, fiind de părere că roș-albaștrii au apelat la o strategie eronată în vară, când au disputat meciuri amicale în compania unor adversari modești.

„Eu am spus-o și înainte de începerea campionatului, până să-i văd pe cei de la FCSB în primul meci oficial. Eu cred că s-a greșit puțin și pregătirea de vară. Sper să nu mă contrazică MM Stoica. Sau să mă contrazică, dar cu argumente. 

Singurul adversar care le-a pus probleme în perioada de pregătire a fost Oțelul Galați, o nou-promovată în Divizia B. Când joci cu Nistru Otaci, Avântul Babadag și Real Avântul Valea Seacă și bați 5-0, le dai încredere jucătorilor, dar nu poți să spui ceva când adversarul nu te pune în dificultate în niciun moment al jocului” a mai precizat Robert Niță. 

Cine este Saburtalo

  • Echipă fondată în 1999, în cartierul omonim din Tbilisi
  • N-a jucat pe prima scenă până în 2015
  • A jucat 10 meciuri în cupele europene, față de cele 30 ale lui Florin Tănase
  • E deținătoarea Cupei Georgiei
  • Are doi străini, Junior Vinicius - nu cel de la Real Madrid - și croatul Mioc

Citește și alte știri de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.