Conference League

SEPSI - OLIMPIJA LJUBLJANA 3-1. Protestul jucătorilor lui Bergodi: „Nu înțelegem de ce acest meci nu a fost transmis la TV. Oamenii aveau ce vedea”

Bogdan Mitrea

Articol de Vlad Nedelea, Iosif Popescu (video)  —  vineri, 22 iulie 2022

Bogdan Mitrea (34 de ani), căpitanul lui Sepsi, a vorbit despre victoria covăsnenilor cu Olimpija Ljubljana, scor 3-1, în turul doi din Conference League.

Fundașul central s-a declarat mulțumit de rezultat, dar consideră că Sepsi putea marca de mai multe ori.

VIDEO. Mitrea, după Sepsi - Olimpija Ljubljana 3-1: „Puteam să marcăm mai mult”

>

„Ne-au surprins la început, ne-au dat gol rapid. E a treia oară când suntem conduși, dar important e că am revenit. Nu ne aștepatm să paseze așa bine. Am discutat și am rezolvat câteva chestii, apoi puteam să marcăm chiar mai multe goluri”, a spus Bogdan Mitrea.

Mitrea, supărat că Sepsi va juca la ora 12:00 cu FC Argeș

Mitrea a acuzat apoi despre faptul că meciul cu Olimpija Ljubljana nu a fost transmis la TV în România. Căpitanul lui Spesi s-a arătat deranjat și de decizia ca meciul de Liga 1 cu FC Argeș, din etapa a doua, să se joace duminică la ora 12:00.

„Noi am știut că o să fie un meci interesant. Din păcate, nu pot să îi înțeleg pe cei care decid, cum nu pot să înțeleg nici cum ne opune să jucăm duminică la 12:00, pe căldură, fără VAR. Iarna la ora 22:00, vara la 12:00. Nu pot să înțeleg, cei care sunt acolo ar trebui să dea niște explicații. 

O să vină fanii, probabil nu ca azi, dar 70% tot vor veni. Obiectivul este play-off-ul și Cupa României. Încă suntem o echipă care crește de la an la an. Echipa joacă foarte frumos, dar probabil unora nu le place și le e greu să recunoască. Mulți fac confuzie între România, Ungaria și chestiile astea. Pe teren avem nouă români”, a mai declarat Mitrea.

Niczuly: „Dacă marcam de 5 ori, nu se supăra nimeni”

Roland Niczuly, portarul lui Sepsi, a vorbit de asemenea la finalul meciului cu echipa din Slovenia. La fel ca Mitrea, a fost dezamăgit că partida nu a fost transmisă la TV în România.

Am început mai greu, dar ne-am intrat apoi în ritm și am dovedit că suntem echipa mai bună. Dacă marcam de 5 ori, nu se supăra nimeni. Portarul lor a făcut un meci foarte bun. Am luat un avantaj considerabil, dar nu avem voie să pierdem calificarea.

E trist că nicio televiziune de sport nu a transmis acest meci. Dacă ne uităm, noi am avut cea mai spectaculoasă partidă. Oamenii aveau ce vedea. Sper să trecem și să ne dea și pe noi la televizor

- Roland Niczuly, portar Sepsi

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.