Conference League

Basarab Panduru l-a luat la rost pe Octavian Popescu, după rușinea cu Saburtalo: „Se crede deștept, nu mai face ce trebuie!”

Octavian Popescu, foto: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 22 iulie 2022

Basarab Panduru (52 de ani) nu-l iartă pe Octavian Popescu (19), fotbalistul celor de la FCSB, pentru evoluția din confruntarea din Georgia cu Saburtalo, pierdută cu 0-1.

Octavian Popescu are un început slab de sezon. Nu a impresionat nici cu U Cluj în prima etapă, iar cu Saburtalo a fost inexistent. Basarab Panduru trage un semnal de alarmă în privința vedetei lui FCSB.

Basarab Panduru: „Toți sunt deștepți acum, nimeni nu mai ascultă”

„Trag un semnal de alarmă și spun că Octavian Popescu nu joacă, nu face ce trebuie. Eu sunt de 12 ani analist, vreau ca jucătorii tineri să plece afară, să-i ajut. Eu nu am nimic cu nimeni, dar trag un semnal de alarmă fiindcă vreau să ajut. Popescu trebuie să-și zică: «Ia să văd unde greşesc, să văd dacă trebuie să muncesc mai mult». 

De la play-off-ul de anul trecut continuă cu meciurile ăstea, nu mai are un dribling, nu mai trece de nimeni. Are un talent pe care nu l-am mai văzut recent la alţii. Câteodată i-aş da dreptate pentru că a făcut saltul mult prea rapid şi acum toată lumea are așteptări. Poate acum i-au învăţat schema de dribling şi adversarii. 

Eu când trag un semnal de alarmă e pentru că ştiu! Când îți faci mingea numai pe dreapta, pune mâna şi fă şi pe stânga. Dar nu vor să asculte, toţi sunt deştepţi acum. Le şi spun ce trebuie să facă din experienţa mea. Dar cine ascultă?”, a declarat Panduru potrivit orangesport.

Cine este Saburtalo

  • Echipă fondată în 1999, în cartierul omonim din Tbilisi
  • N-a jucat pe prima scenă până în 2015
  • A jucat 10 meciuri în cupele europene, față de cele 30 ale lui Florin Tănase
  • E deținătoarea Cupei Georgiei
  • Are doi străini, Junior Vinicius - nu cel de la Real Madrid - și croatul Mioc

VIDEO Robert Niță, reacție dură după Saburtalo - FCSB 1-0: „Meritau o victorie mai clară!”

>

Citește și alte știri despre FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.