Liga 1

Helmut Duckadam cere o măsură extremă la FCSB, până la retur: „Cum să te subjuge Saburtalo așa?!”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 22 iulie 2022

Helmut Duckadam crede că jucătorii de la FCSB trebuie pedepsiți aspru pentru evoluția afișată în înfrângerea cu Saburtalo, 0-1, în Conference League. 

  • Returul de la București este programat joi, 28 iulie, de la ora 20:30, pe Arena Națională. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.RO.

„Nu m-am așteptat niciodată ca FCSB, cu jucătorii atât de lăudați, să fie dominată. O echipă condusă în Georgia la pauză și adversarii să aibă patru ocazii foarte, foarte mari… O rușine!

Dacă aș fi în situația să iau o decizie, i-aș băga direct în cantonament la Berceni, să nu mai iasă niciunul în stradă de rușinea asta și să stea acolo până la retur. Ce am văzut în seara asta… nu mi-am putut imagina că o echipă din Georgia poate să joace și subjuge o echipă ca FCSB, nu-mi pot explica”, a spus Helmut Duckadam, la Fotbal Club, de la Digi Sport.

Fost șef la FCSB, verdict drastic: „Se insistă degeaba cu reprofilarea jucătorilor”

Într-o intervenție telefonică la GSP Live, Narcis Răducan a explicat cum vede evoluția dezastruoasă a celor de la FCSB în Conference League.

„Eu nu sunt convins că sunt probleme fizice, Neubert face pregătire foarte bună. Încarcă puțin mai mult, dar FCSB nu are probleme de pe partea fizică.

Dacă nu este organizare tactică, dacă e haos și jucătorii nu sunt puși pe posturile potrivite, automat sunt puși în dificultate și au un consum de energie mai mare și pare că au probleme fizice. Dar eu nu cred că acolo e cu adevărat problema.

Eu cred că nu s-a creat o chimie între jucători. Se insistă cu aceste reprofilări și cu ideea că, chipurile, există jucători care ar putea evolua pe orice post. Apoi există 2-3 poziții deficitare: fundaș central, mijlocaș central, atacant central, adică structura unei echipe, care are importanță maximă. Toate astea atârnă greu și se vede în rezultate”, a spus Narcis Răducan la GSP Live.

>

Citește și alte știri despre Conference League: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.