Conference League

Nicușor Bancu, mulțumit cu egalul din meciul Vllaznia - CSU Craiova: „Bine că n-am pierdut!”

+9 Foto
Nicușor Bancu Foto: Facebook@ Universitatea Craiova

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 22 iulie 2022

Nicușor Bancu (29 de ani), căpitanul celor de la CSU Craiova, s-a declarat mulțumit de rezultatul de egalitate obținut de olteni în fața albanezilor de la Vllaznia, scor 1-1.

  • Returul de la Craiova este programat joi, 28 iulie, de la ora 20:30. Meciul e liveTEXT pe GSP.RO.
  • Dacă se califică, Universitatea Craiova ar evolua cu Zorya Luhansk, locul 4 în Ucraina în momentul întreruperii sezonului trecut. Zorya va fi gazda primului meci

Deși favorită clară înaintea partidei, Craiova a fost ținută în șah la Shkodër. Elevii lui Laszlo Balint au dominat, însă au primit gol la singurul șut pe poartă al albanezilor. Cu toate acestea, Bancu consideră acest rezultat unul bun înaintea returului.

Bancu: „Este un rezultat pozitiv, este bine că n-am pierdut”

„Ne-am creat ocazii, puteam să facem 2-1. A funcționat totul foarte bine, ne-am creat ocazii, doar că n-am înscris. În rest, ei n-au avut nimic, nu putem să spunem că ne-au dominat. Este un rezultat pozitiv, este bine că n-am pierdut. Ne așteaptă meciul de duminică, cu U Cluj, apoi returul cu ei. 

Cu siguranță că acasă vom fi mult mai bine în fața porții, acolo am suferit astăzi. Suntem favoriți, jucăm acasă, dar trebuie să fim serioși, să nu tratăm meciul superficial, pentru că în fotbal se pot întâmpla multe. Trebuie să învățăm din anii trecuți. Important este că n-am pierdut, este o dublă manșă și ne putem revanșa. 

Îmi doream foarte mult să joc, mă bucur că Mister a avut încredere în mine, cred că am făcut cu toții o partidă foarte bună. Le mulțumim fanilor, care sunt peste tot alături de noi. Trebuie să închidem jocul cât mai repede acasă, cu suporterii alături de noi. Nu trebuie să prindă curaj, sper să nu le oferim această șansă”, a declarat Nicușor Bancu potrivit digisport.

Vllaznia este o echipă unită, care a jucat mult timp împreună. Cred că forța grupului contează la ei, nu au foarte multe individualități. Dar sunt câțiva jucători care pot pune probleme.

- Nicușor Bancu

FOTO / Cele mai tari imagini din confruntarea KF Vllaznia Shkodër - CSU Craiova

+9 Foto
Vllaznia - CSU Craiova / Sursă foto: Facebook@ Universitatea Craiova

>

Citește și alte știri de actualitate: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.