Liga 1

Conducerea lui Sepsi, revoltată de felul în care au fost programate meciurile din Liga 1: „Suntem echipa nimănui!” + „Săgeți” către CFR Cluj: „Pentru unii se poate, pentru alții...”

Sepsi va juca cu FC Argeș duminică, 24 iulie, de la ora 12:00 Foto: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 22 iulie 2022

Attila Hadnagy (41 de ani), directorul sportiv al lui Sepsi, s-a declarat nemulțumit după ce echipa sa a fost programată să joace duminică la prânz, pe caniculă, partida din etapa a doua împotriva celor de la FC Argeș.

După ce Sepsi a fost ocolită de televiziuni la meciul cu Olimpija Ljubljana, partida nefiind transmisă în România, covăsnenii se simt nedreptățiți și în Liga 1, și acuză că alte echipe beneficiază de avantaje.

„E incredibil, cred că vor fi și la noi 40 de grade pe teren. Ce să mai zicem, nu ne-a băgat nimeni în seamă de la televiziuni, și cred că a fost cel mai spectaculos și frumos meci de aseară. Duminică ne-a pus de la ora 12:00, nu cred că avem nici VAR.

Suntem echipa nimănui, nimeni nu ne bagă în seamă. Nu am cerut amânarea, am cerut să fie mai târziu meciul, măcar la 17 - 17:30. Nu s-a putut că s-a băgat CFR. Pentru unii se poate, pentru alții...”, a declarat Hadnagy la emisiunea „Ora exactă în sport” pe Pro X.

VIDEO Attila Hadnagy, după Sepsi - Olimpija Ljubljana: „S-a văzut maturitatea!”

>

Citește alte știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.