Campionate

Decizia drastică pe care ar lua-o Pique, după separarea de Shakira » Ia în calcul părăsirea Spaniei

+67 Foto
După separarea de Shakira, din iunie, Pique (35 de ani) ia în calcul părăsirea Barcelonei.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 22 iulie 2022

După separarea de Shakira, din iunie, Pique (35 de ani) ia în calcul părăsirea clubului FC Barcelona și a Spaniei.

Motivul? Cântăreața columbiană s-a mutat cu cei doi copii ai cuplului, Sasha (7 ani) și Milan (9 ani), în Statele Unite ale Americii. Astfel, pentru a fi mai aproape de copiii săi, Pique ia în calcul un transfer la Inter Miami, echipa patronată de David Beckham, în MLS.

Pique ia în calcul plecarea din Barcelona

Pique și Shakira s-ar fi întâlnit recent în SUA pentru a vorbi despre custodia celor doi copii, iar discuțiile ar fost destul de tensionate potrivit AS.com. 

Avocații celor doi s-ar putea întâlni din nou pentru, pe 4 august, pentru a discuta iar despre problema custodiei. Afectat de aceste lucruri, Pique se gândește serios să se transfere în MLS, Inter Miami fiind destinația cea mai probabilă.

+67 Foto
Shakira (foto: Instagram)

Pique nu a vrut inițial să audă de plecarea Shakirei cu cei doi copii din Barcelona, dar cântăreața s-a mutat până la urmă în SUA. 

De ce a plecat Shakira în SUA după despărțirea de Pique

Spaniolii au dezvăluit motivul plecării vedetei în SUA. Shakira nu are prieteni în Barcelona, deși a locuit mai mulți ani în capitala Cataloniei. În plus, în Miami, aceasta deține o vilă luxoasă, de 16 milioane de euro.

Conacul deținut de Shakira este construit în 1951 deține 6 dormitoare, 7 băi, o sală de fitness, sală de conferințe, sală de biliard, garaj, terasă, piscină cu spa, bar și ieșire la ocean și a fost cumpărat de Shakira acum 21 de ani pentru 3 milioane de dolari.

Cântăreața chiar a încercat să vândă de mai multe ori vila în ultimii ani, dar fără reușită. La un moment dat, chiar a închiriat-o cu 45.000 de dolari pe lună.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.