Conference League

Ofurile unui fost internațional: „Numai Gigi Becali poate să explice cum am ajuns să pierdem în Georgia” + „Un rezultat rușinos pentru Craiova”

Gigi Becali, patron FCSB

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 22 iulie 2022

Ionel Ganea (48 de ani), fostul internațional român, a comentat înfrângerea suferită de FCSB în turul doi preliminar din Conference League, 0-1 cu Saburtalo.

Fostul atacant consideră că FCSB poate întoarce și spune că principalul vinovat pentru înfrângerea cu echipa din Georgia este patronul Gigi Becali.

Ionel Ganea a analizat Saburtalo - FCSB 1-0

„E posibil să se califice. Steaua a demonstrat tot timpul că are valoare și poate oricând să întoarcă un rezultat de 1-0. Numai Gigi Becali poate să explice cum am ajuns să pierdem în Georgia. El e numărul unu la Steaua.

Jocul Stelei mi se pare că suferă un pic de la mijloc în sus și nu mai practică același joc colectiv. Jucătorii încearcă să iasă în evidență și iau acțiunile pe cont propriu.

Ei au avut tot timpul rezultate foarte bune când au jucat foarte bine din punct de vedere colectiv. Acum jucătorii exagerează și joacă mai mult mai individual. Echipa trebuie să înțeleagă că e un joc colectiv și asta poate face diferența”, a spus Ionel Ganea, potrivit Fanatik.

Ganea îl critică pe Laszlo Balint

Ionel Ganea a vorbit și despre egalul Craiovei cu Vllaznia, scor 1-1, și îl critică pe antrenorul Balint.

Laszlo Balint nu a adus nimic. Reghe a avut rezultate destul de bune părerea mea. Un ardelean la Craiova… nu prea e din peisaj. Îl bagi pe Bairam pe zonă centrală când a jucat toată viața lui în bandă? Gustavo iar joacă în bandă. Nu ai cum să îl pui acolo! Golurile pe care le-a marcat au fost din centru.

Vedem cât de simplu traseu are Craiova! Cred că mai au nevoie de încă trei jucători. Dacă pleacă Gustavo e cam nasol. Craiova are probleme în apărare. Dacă o să își rezolve problemele, o să se califice. Au primit gol și erau doi acolo în careu foarte liberi

Craiova mi s-a părut așa și așa. Nu știu cine a făcut schimbările astea acolo. Se vede clar că ceva nu e bine și nu merge acolo. Când conduci cu 1-0, încerci să mai dai un gol. E un rezultat rușinos pentru ei

- Ionel Ganea, fost internațional

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.