Liga 2

Dinamo a transferat un atacant de la Steaua: „A semnat în urmă cu câteva momente”

Vasile Buhăescu (34 de ani, atacant) a fost transferat de Dinamo, fiind prima mutare a „câinilor” după numirea antrenorului principal Ovidiu Burcă și a administratorului special Vlad Iacob.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 22 July 2022

Vasile Buhăescu (34 de ani, atacant) a fost prezentat oficial de Dinamo, fiind prima mutare a „câinilor” după numirea antrenorului principal Ovidiu Burcă și a administratorului special Vlad Iacob.

Buhăescu a evoluat la CSA Steaua în sezonul trecut de Liga 2, marcând 6 goluri în 20 de meciuri. De-a lungul carierei, el a mai jucat la FC Vaslui, Concordia Chiajna, Petrolul Ploiești, ASA Tg. Mureș, CS Mioveni, Olimpia Satu Mare, Juventus București și FC Argeș.

Vasile Buhăescu, noul atacant al lui Dinamo: „Vreau a 5-a promovare”

„Sunt foarte fericit că am semnat cu Dinamo și abia aștept să joc în fața extraordinarilor suporteri din Ștefan cel Mare. Îmi doresc a cincea promovare din carieră pentru a readuce acest club acolo unde trebuie să fie!”, a declarat Buhăescu la prezentarea oficială.

TRANSFER Vasile Buhăescu la Dinamo 1948 București, 22 iulie 2022. Atacantul Vasile Buhăescu a semnat în urmă cu câteva...

Posted by Dinamo Bucuresti on Friday, July 22, 2022

73 de goluriare Buhăescu în Liga 2; a obținut, de-a lungul timpului, 4 promovări în „A”

Dinamo i-a mai transferat în această vară pe Alexandru Chilili, Bogdan Gavrilă, Neluț Roșu și Vali Lazăr.

Ovidiu Burcă, prezentat la Dinamo: „Este o mare onoare!”

>
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.