Nationala

Jucătorul care n-ar lipsi de la națională dacă Pițurcă ar fi selecționer: „Mi-a plăcut întotdeauna atitudinea lui, chiar dacă nu a ieșit în evidență”

Victor Pițurcă

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 22 iulie 2022

Victor Pițurcă (66 de ani), fostul selecționer al Românie, nu concepe echipa națională fără Nicolae Stanciu (28 de ani), mijlocașul lui Wuhan Three Towns, din China.

Stanciu a lipsit de la meciurile României din Liga Națiunilor, primele partide oficiale ale lui Edi Iordănescu pe banca echipei naționale.

Pițurcă l-ar chema pe Stanciu la echipa națională

Pițurcă l-ar chema pe Stanciu la națională, deși acesta s-a transferat în China, acolo unde este unul dintre cei mai eficienți jucători ai campionatului.

„100% l-aș chema pe Stanciu la națională. Plus că mie mi-a plăcut întotdeauna atitudinea lui când a venit la echipa națională. Chiar dacă nu a ieșit în evidență.

Am antrenat în Arabia Saudită și ziceau: «Ce domnule, ăia pe cămilă»... Vedeți-vă de treabă. Ai de capul meu, e foarte greu, e foarte dificil!”, a declarat Victor Pițurcă, la Pro Arena.

Stanciu face spectacol la Wuhan Three Towns

De la transferul în China, la Wuhan Three Towns, Stanciu a avut prestații impresionante. Mijlocașul a reușit să marcheze de 6 ori și să paseze decisiv în alte 6 rânduri. Din cele 6 goluri înscrise, 4 au fost din lovituri libere.

Cu internaționalul român om de bază, Wuhan Three Towns este neînvinsă în primele 10 etape de campionat. Echipa românului are 9 victorii și un egal, iar cu 28 de puncte este liderul Superligii Chineze. Pe locul secund se află Shanghai Taishan, cu 4 puncte în minus.

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.