Liga 1

Ofertă de două milioane de euro refuzată de FCSB: „Ce, sunt cerșetor? Are 1,98m înălțime și 21 de ani!”

Becali a refuzat două milioane de euro pentru portarul Târnovanu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 23 iulie 2022

FCSB a primit o ofertă de două milioane de euro pentru Ștefan Târnovanu (22 de ani), portarul titular al echipei.

Patronul Gigi Becali susține însă că a refuzat propunerea, deoarece speră să obțină mult mai mulți bani în schimbul internaționalului de tineret.

FCSB a refuzat două milioane de euro pentru Târnovanu: „Ce, sunt cerșetor?”

„Am avut ofertă pe Târnovanu, două milioane de euro. Du-te domne de aici, ce, sunt cerșetor?! Nu vreau nicun ban, nu e de vânzare. Eu nu vreau să recuperez 2-3 milioane, vreau 20! 

Dacă erau 4-5, mai ziceam. Dar când e afacere de 20, trebuie să o gestionezi ca să iei 20. Dacă ar fi așa, dă-l pe ăla, pe ăla, păi pică echipa în cap!

Am zis, până la urmă, 10 milioane. Mi-au zis: «Cum, 10 milioane?!». Are 1,98m, 21 de ani, și încă e puțin 10 milioane”, a declarat Gigi Becali la Pro Arena.

Târnovanu a fost transferat de FCSB în ianuarie 2020, de la Poli Iași, în schimbul a 200.000 de euro. În prima jumătate de an a fost împrumutat înapoi la echipa moldoveană, apoi din august a fost păstrat la echipa bucureșteană.

Tânărul portar a devenit titular în luna martie a acestui an, după o gafă uriașă a lui Andrei Vlad într-un meci pierdut cu FC Argeș, scor 0-1. De atunci, Târnovanu nu a mai fost scos din poarta celor de la FCSB.

În meciul pierdut de FCSB cu Saburtalo, scor 0-1, în turul doi preliminar din Conference League, Târnovanu a fost cel mai bun jucător al echipei, limitând proporțiile scorului.

Nota 7a primit Târnovanu în caseta GSP pentru prestația cu Saburtalo, cea mai mare din tabăra lui FCSB

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.