Liga 1

Gigi Becali confirmă că FCSB va odihni câțiva titulari cu Rapid + Unde își „trimite” vedetele: „Nu sunteți fotbaliști!”

Gigi Becali, patron FCSB

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 23 July 2022

Gigi Becali, patronul lui FCSB, a confirmat astăzi că unii titulari vor fi odihniți la meciul cu Rapid, din etapa a doua a Ligii 1.

  • Rapid - FCSB se joacă duminică, de la ora 21:30. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 1

Becali pune mai mare preț pe calificarea în turul I preliminar al Conference League. FCSB a pierdut prima manșă din turul II al competiției, cu Saburtalo, scor 0-1. Returul se joacă joi, 28 iulie, de la ora 20:30.

„FCSB va odihni 3-4 titulari cu Rapid”

„Niciodată nu mi s-a întâmplat asta. Să aibă echipa valoare, dar de fapt să nu aibă. M-am înșelat.

Cu Rapid cred că o să odihnim 3-4 jucători, e mai important returul din Conference”, a comunicat Gigi Becali la Pro Arena.

Într-o intervenție anterioară la TV, patronul lui FCSB a lăsat de înțeles că Oaidă ar putea apărea în echipa de start cu Rapid.

Petrea: „Nu menajăm, dăm minute altora pentru a avea ritm”

Antrenorul Toni Petrea l-a confirmat pe Becali și a anunțat că vor apărea alți jucători la meciul cu Rapid, față de cel cu Saburtalo.

„Încă nu suntem 100% puși la punct cu pregătirea fizică. Nu e vorba de a menaja, trebuie să dăm minute și altor jucători, pentru a avea ritm. Din punctul meu de vedere nu e un meci oarecare, e un derby. Nu ne vom menaja, indiferent de cine va intra pe teren”, a spus Petrea la conferința de presă premergătoare meciului cu Rapid.

Becali și-a trimis jucătorii la tâmplărie

Furios după egalul cu „U” Cluj (1-1) și înfrângerea cu Saburtalo (0-1), Becali a povestit care este starea de spirit în interiorul echipei.

„Eram la bază și îl văd pe Tănase cam supărat. Le-am zis: «Dacă cineva e supărat, am și tâmplărie. Oamenii lucrează 8 ore pe zi pe 1000 de euro salariu. Să vă duceți acolo, că fotbaliști nu sunteți. Din moment ce vă bate Clujul (n.r. - 1-1 cu U Cluj) și Georgia (n.r. - Saburtalo), nu sunteți fotbaliști.»”, a mai declarat Becali la Pro Arena.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.