Liga 1

Toni Petrea i-a transmis lui Becali că e gata să renunțe: „Dacă nu te adaptezi, nu are sens să continui”

Toni Petrea, antrenor FCSB

Articol de Vlad Nedelea, Iosif Popescu (video)  —  Saturday, 23 July 2022

Toni Petrea a vorbit la conferința de presă premergătoare meciului cu Rapid despre o posibilă plecare. Antrenorul lui FCSB i-a transmis lui Gigi Becali că e dispus să renunțe, însă patronul vicecampioanei l-a reconfirmat în funcție în această dimineață. 

  • Rapid - FCSB se joacă duminică, de la ora 21:30. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 1

Petrea consideră că presiunea uriașă din jurul clubului îl obligă să aibă rezultate, iar orice meci fără victorie ar putea fi decisiv în stabilirea viitorului său pe banca bucureștenilor.

Toni Petrea a vorbit despre o posibilă plecare de la FCSB

>

„E firesc, în momentul în care echipa nu câștigă, primul vizat este antrenorul. Nu mă gândesc până acolo. Nu mă interesează ce se propune, mă refer la nume de antrenori. Vreau să îmi fac treaba cât mai bine, cât pot.

Conducerea va decide dacă îmi fac treaba cum trebuie. La FCSB, orice joc poate fi decisiv. Există mereu presiune, datorită numelui, locului unde suntem, publicului. E normal să fie așa. Dacă nu poți să te adaptezi, nu are sens să continui”, a spus Petrea la conferința de presă.

Gigi Becali: „Nu renunț la Petrea”

Patronul Gigi Becali l-a confirmat în funcție pe Toni Petrea și a dezvăluit ce discuție a purtat cu antrenorul.

„Nu renunț la Petrea. Nu are nicio legătură. El a zis: «Dacă dumneavoastră credeți că am vreo vină, renunț». I-am zis: «Toni, nu vreau să renunți, vreau să spui ce se întâmplă cu echipa». Nici măcar un gând nu există la ora asta”, a spus Becali la Pro Arena.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.